Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

11.05.2014.

Sjutra spaljivanje droge u KAP-u

Spaljivanje zaplijenjenih opojnih sredstava, količine 2.916 kg, biće obavljeno u ponedjeljak 12. maja 2014. u 9h u pećima Kombinata aluminijuma Podgorica.

08.05.2014.

Šef delegacije EU u CG Mitja Drobnič:“Evropska komisija zadovoljna radom MUP-a”

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se danas sa šefom delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Mitjom Drobničem povodom dinamike reforme javne uprave, u dijelu nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova.

06.05.2014.

Ministar Konjević u Interpolu: MUP i policija pouzdan i efikasan partner

Ministar Konjević u Interpolu: MUP i policija pouzdan i efikasan partner

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević susreo se danas sa generalnim sekretarom Interpola Rolandom Noblom i drugim zvaničnicima ove organizacije, što predstavlja prvu posjetu na ministarskom nivou u odnosima između Crne Gore i najveće organizacije za policijsku saradnju na svijetu.

06.05.2014.

Poziv zainteresovanoj javnosti da se uključi u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru

Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti da se uključi u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru.

05.05.2014.

Ministar Konjević u prvoj posjeti INTERPOLU-u

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se sjutra, 06.05.2014.godine u Lionu, sa generalnim sekretarom INTERPOL-a Ronaldom K. Noble-om. To je prva posjeta INTERPOL-u na nivou ministara unutrašnjih poslova Crne Gore, tokom koje će biti potpisan Sporazum o priznavanju putnih isprava.

05.05.2014.

Donijeta Odluka o izboru predstavnika NVO za člana Etičkog odbora

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević donio je odluku o izboru Zorana Vujičića, predstavnika NVO, za člana Etičkog odbora.

30.04.2014.

Službenici MUP-a dobili brošure o prijavi korupcije

Službenici MUP-a dobili brošure o prijavi korupcije

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) dobili su danas informativne brošure o mogućnostima prijave korupcije unutar svoje institucije. Brošure su podijelili predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) u okviru projekta “Zaštita zviždača u Crnoj Gori”.

29.04.2014.

MUP donio Pravilnik o bližem sadržaju plana zaštite obavezno štićenih objekata

Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo je Pravilnik o bližem sadržaju plana zaštite obavezno štićenih objekata.

29.04.2014.

Ministar Konjević čestitao Stefanoviću na izboru za ministra unutrašnjih poslova u Vladi Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević čestitao je Nebojši Stefanoviću na izboru za ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije.