Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

10.09.2015.

Izjava predsjednika Komisije za granicu Crne Gore Milana Paunovića nakon sjednice Vlade Crne Gore

Izjava predsjednika Komisije za granicu Crne Gore Milana Paunovića nakon sjednice Vlade Crne Gore Izjava predsjednika Komisije za granicu Crne Gore Milana Paunovića nakon sjednice Vlade Crne Gore povodom utvrđivanja Predloga zakona o potvrđivanju Sporazuma o državnoj granici između Crne Gore i Republike Kosovo i Predloga zakona o potvrđivanju Ugovora o državnoj granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine... Video

09.09.2015.

Izjava ministra Konjevića na konferenciji za medije

Izjava ministra Konjevića na konferenciji za medije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević na današnjoj pres konferenciji dao je izjavu za javnost povodom aktivnosti Specijalnog tužilaštva.

09.09.2015.

Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o NVO

Ministarstvo unutrašnjih poslova pripremilo je izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o NVO.

08.09.2015.

Održana trodnevna radionica o Zakonu o javnim okupljanjima

Održana trodnevna radionica o Zakonu o javnim okupljanjima

U period od 02. do 04. septembra 2015. godine u hotelu “Ramada” članovi Radne grupa zaduženi za izradu predloga Zakona o javnim okupljanjima održali su zajedno sa ekspertom Evropske komisije Michaelom Hamiltonom iz Velike Britanije, radionicu u cilju izrade predloga Zakona o javnim okupljanjima.

31.08.2015.

Lista kandidata nevladinih organizacija koji su predloženi za člana radne grupe za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje listu kandidata nevladinih organizacija koji su predloženi za člana radne grupe za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, sa nazivima nevladinih organizacija koje su ih predložile.

28.08.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Kolašin

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Kolašin, čestitku predsjednici Opštine Željki Vuksanović, predsjednku Skupštine opštine Aleksandru Dožiću, odbornicima i građanima.

26.08.2015.

Potpisani međudržavni sporazumi o granicama između Crne Gore i BiH i Crne Gore i Kosova

Potpisani međudržavni sporazumi o granicama između Crne Gore i BiH i Crne Gore i Kosova

Međudržavni sporazumi o granicama između Crne Gore i Bosne i Hercegovine i Crne Gore i Kosova potpisani su danas u Beču. Ugovor o državnoj granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine potpisali su ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević i ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak. Potpise na Sporazum o državnoj granici između Crne Gore i Republike Kosovo stavili su potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Igor Lukšić i ministar Konjević i ministri unutrašnjih i vanjskih poslova Kosova Skender Hiseni i Hašim Tači...

12.08.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Mojkovac

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Mojkovac, čestitku predsjedniku Opštine Dejanu Medojeviću, predsjednku Skupštine opštine Slavenku Blaževiću, odbornicima i građanima.

03.08.2015.

Građani vratili 281 pištolj i pušku, 5.600 komada municije, 82 eksplozivne naprave

Od početka primjene Zakona o oružju, dakle od marta ove godine do danas, građani su dobrovoljno vratili 281 komad pištolja i pušaka, 5.603 komada municije, te 82 eksplozivne naprave. Najveći dio oružja bio je u nelegalnom posjedu građana.

03.08.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Plužine

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Plužine, čestitku predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću, predsjednku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu, odbornicima i građanima.