Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

07.04.2015.

Pres konferencija povodom Zakona o strancima

Povodom velikog interesovanja medija za Zakon o strancima u dijelu koji se odnosi na izdavanje radnih i boravišnih dozvola, Ministarstvo unutrašnjih poslova organizovaće konferenciju za štampu.

03.04.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Ulcinj

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Ulcinj, čestitku predsjedniku Opštine Fatmiru Đeki, predsjedniku Skupštine opštine Fuadu Hadžibetiju, odbornicima i građanima.

03.04.2015.

Ministar Konjević sastao se sa novim rezidentnim predstavnikom UNHCR-a Kajlanom

Ministar Konjević sastao se sa novim rezidentnim predstavnikom UNHCR-a Kajlanom

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević primio je danas novog predstavnika UNHCR-a u Crnoj Gori Mustafu Servera Kajlana, sa kojim je razgovarao o daljoj saradnji na realizaciji aktivnosti od zajedničkog interesa.

01.04.2015.

Direktorat za vanredne situacije pripremio brošuru o prevozu opasnih materija

Direktorat za vanredne situacije pripremio brošuru o prevozu opasnih materija

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pripremio je brošuru o prevozu opasnih materija u drumskom saobraćaju.

31.03.2015.

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o azilu

Ministarstvo unutrašnjih poslova daje na javnu raspravu NACRT ZAKONA O AZILU SA OBRAZLOŽENJEM i upućuje JAVNI POZIV građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama.

30.03.2015.

Filijala za upravne unutrašnje poslove u Budvi od danas na novoj lokaciji

Filijala za upravne unutrašnje poslove u Budvi od danas na novoj lokaciji

Filijala za upravne unutrašnje poslove u Budvi danas je počela sa radom u novim, moderno opremljenim prostorijama u TQ Plazi, čime je nakon 35 godina riješen problem gužvi i neadekvatnog prostora.

29.03.2015.

Ministar Konjević sjutra u Budvi povodom preseljenja Filijale za upravne unutrašnje poslove u TQ Plazu

Filijala za upravne unutrašnje poslove u Budvi u ponedjeljak, 30.marta, počeće sa radom u novim prostorijama, smještenim u centru TQ PLAZA.

25.03.2015.

Na konferenciji za medije predstavljen novi Zakon o oružju

Na konferenciji za medije predstavljen novi Zakon o oružju

Izuzetno je važno da upozorimo građane da ni u kom slučaju ne donose oružje policiji ili u područne jedinice i filijale MUP-a, nego kada odluče da oružje predaju, da se obavezno jave dežurnoj službi policije ili Operativno-komunikacionom centru na broj 122 ili 067/184-839 i da se sa nadležnim službenicima dogovore o mjestu i načinu predaje.

25.03.2015.

Održan seminar o prevozu opasnih materija

Održan seminar o prevozu opasnih materija

Seminar o dobrim praksama u oblasti prevoza opasnih materija drumskim saobraćajem u državama jugoistočne Evrope, koji je organizovao Direktorat za vanredne situacije MUP-a Crne Gore okupio je predstavnike nadležnih institucija iz Crne Gore, Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

24.03.2015.

Pres konferencija povodom stupanja na snagu Zakona o oružju

Zakon o oružju stupio je na snagu, pa će Ministarstvo unutrašnjih poslova sjutra, 25. marta 2015. godine održati pres konferenciju u cilju što boljeg informisanja javnosti o novinama koje donosi, te pravima i obavezama građana koje proističu iz njega.