Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

19.11.2013.

Seminar o zaštiti podatka u EU

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom pravde i javne uprave Mađarske, u okviru projekta „Promocija pravosudne saradnje u Crnoj Gori“, organizuje seminar na temu „Zaštita podataka u Evropskoj uniji“, koji će se održati, sjutra, 20. novembra o.g. u svečanoj sali MUP-a, I sprat, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 22, Podgorica.

15.11.2013.

Dogovoreno dalje jačanje saradnje Crne Gore i Slovačke u oblasti unutrašnjih poslova

Dogovoreno dalje jačanje saradnje Crne Gore i Slovačke u oblasti unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović susreli su se danas u Košicama sa potpredsjednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Robertom Kalinakom i predsjednikom Korpusa policije Slovačke Tiborom Gašparom, kojom prilikom je potvrđen izuzetan nivo bilateralnih odnosa dvije zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

15.11.2013.

Vukčević: Brojni su primjeri dobre saradnje sa NVO

Prepoznajući značaj doprinosa civilnog sektora u izgradnji Crne Gore kao modernog i razvijenog demokratskog društva možemo navesti brojne dobre primjere saradnje između Vlade i nevladinih organizacija, kazao je danas generalni direktor za državnu upravu i lokalnu samoupravu Vesko Vukčević na okruglom stolu “Otvaranje pregovačakog procesa u okviru poglavlja 23 – pravosuđe i temeljna prava – da li smo spremni ili ne”, koji je organizovao Centar za razvoj nevladinih organizacija.

15.11.2013.

Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije nije završilo kontrolu povodom sastanka održanog 8.11. u prostorijama OB Mojkovac

Nijesu tačni navodi pojedinih medija da je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdilo da je sastanak održan u prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac u petak 08. novembra 2013. godine bio „dio redovnih aktivnosti“, te da nije organizovan „svrhu predizborne kampanje u ovom gradu“.

14.11.2013.

Zajednička izjava potpredsjednika Vlade Lazovića i ministra Konjevića povodom izjave gradonačelnika Podgorice Mugoše

Vlada Crne Gore je raspravljala o prijedlogu izmirenja poreskog duga Glavnog grada Podgorice i taj materijal je vraćen jer je Vlada željela da ispoštuje zakonitost u svom radu i zaštiti interese budžeta države Crne Gore.

14.11.2013.

Ministar Konjević i direktor Stojanović u zvaničnoj posjeti Slovačkoj

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović boraviće sjutra u zvaničnoj posjeti Republici Slovačkoj tokom koje će se sastati sa potpredsjednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Robertom Kalinakom i predsjednikom Korpusa policije Slovačke Tiborom Gašparom.

12.11.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan Prijestonice Cetinje

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana Prijestonice Cetinje, čestitku gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću, predsjedniku Skupštine Prijestonice Milutinu Vukiću, odbornicima i građanima.

10.11.2013.

Saopštenje kabineta ministra unutrašnjih poslova povodom izjave Veselina Veljovića, savjetnika Predsjednika Crne Gore

Kabinet ministra unutrašnjih poslova nije bio obaviješten o bilo kakvom sastanku, predavanju ili nekom drugom obliku okupljanja u subotu 9.11.2013. godine u sjedištu elitne Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) u Podgorici. Po saznanju za održavanje skupa, ministar unutrašnjih poslova Konjević zatražio je pisanu informaciju od direktora policije Slavka Stojanovića i komandanta SAJ-a Mladena Markovića o razlogu okupljanja kao i spisak prisutnih službenika koji su taj dan boravili u sjedištu SAJ-a.

06.11.2013.

Francuska podržava Crnu Goru na putu ka Evropskoj uniji

Francuska podržava Crnu Goru na putu ka Evropskoj uniji

Francuska podržava Crnu Goru na putu ka Evropskoj uniji i nastaviće da joj pomaže u sprovođenju reformi neophodnih za nastavak evropskih integracija, saopštila je danas novoimenovana ambasadorka Francuske u Podgorici Veronik Brimo na sastanku sa ministrom unutrašnjih poslova mr Raškom Konjevićem.

06.11.2013.

Dogovoreno jačanje saradnje MUP-a Crne Gore i Francuske

Dogovoreno jačanje saradnje MUP-a Crne Gore i Francuske

Generalni direktor za međunarodnu saradnju i evropske integracije Ivan Ivanišević susreo se sa direktorom Direktorata za međunarodnu saradnju MUP-a Republike Francuske (DCI) Emilom Perezom, na čiji je poziv realizovana posjeta francuskom Ministarstvu unutrašnjih poslova.