Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

20.05.2014.

Ministar Konjević i ambasador Hasanov dogovorili jačanje saradnje u oblasti unutrašnjih poslova i vanrednih situacija

Ministar Konjević i ambasador Hasanov dogovorili jačanje saradnje  u oblasti unutrašnjih poslova i vanrednih situacija Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se danas sa ambasadorom Azerbejdžana u Crnoj Gori Eldarom Hasanovim, kojom prilikom je izraženo zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom dvije države i ocijenjeno da postoji prostor ali i spremnost za njeno dalje širenje i jačanje.

19.05.2014.

Ministar Konjević pozvao građane da glasaju slobodno

Ministar Konjević pozvao građane da glasaju slobodno

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević podržao je kampanju “Glasaj slobodno” koju sprovodi Centar za demokratsku tranziciju (CDT) u saradnji sa Građanskom alijansom. On je pozvao građane da glasaju slobodno i bez straha iskažu volju na predstojećim izborima, a da dokaze o eventualnim pritiscima i ucjenama dostave Upravi policije.

18.05.2014.

Šest kamiona humanitarne pomoći krenulo ka Srbiji i Bosni i Hercegovini

U pripremanju pomoći za dvije susjedne države učestvovali su Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Vojska Crne Gore, Crveni krst i Opština Budva. Pomoć je pripremljena u skladu sa dogovorom sa kolegama iz nadležnih organa za upravljanje vanrednim situacijama u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini...

17.05.2014.

MUP šalje pomoć Srbiji i BiH

MUP šalje pomoć Srbiji i BiH

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore je, u skladu sa dogovorom sa kolegama iz nadležnih organa za upravljanje vanrednim situacijama u Republici Srbiji i Bosni i Hercegovini, pripremio humanitarnu pomoć kako bi se pomoglo stanovništvu pogođenom poplavama...

16.05.2014.

Konjević: MUP šalje ronilačku jedinicu Srbiji

Povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile Republiku Srbiju, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević razgovarao je danas sa srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem i ponudio mu svu raspoloživu pomoć MUP-a Crne Gore.

16.05.2014.

Predstavljeni rezultati mobilnih timova MUP-a Crne Gore i MUP-a Kosova

Predstavljeni rezultati mobilnih timova MUP-a Crne Gore i MUP-a Kosova

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Direktorat za upravne unutrašnje poslove i Visoki komesarijat Ujedinjenih nacija za izbjeglice u Crnoj Gori (UNHCR), predstavili su na pres konferenciji rezultate rada u rješavanju pravnog statusa interno raseljenih lica u Crnoj Gori.

12.05.2014.

Radni tim MUP-a Kosova u Crnoj Gori

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova počeli su danas rad u mobilnim biometrijskim stanicama u kampu Konik 1, kako bi zaprimali zahtjeve interno raseljenih lica iz te zemlje koja godinama borave u Crnoj Gori.

12.05.2014.

Spaljeno više od tri tone droge

Spaljeno više od tri tone droge

U pećima Kombinata aluminijuma Podgorica danas je spaljeno više od tri tone droge, koja je zaplijenjena posljednjih godina zahvaljujući radu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave policije i sudova u Podgorici i Bijelom Polju...

11.05.2014.

Sjutra spaljivanje droge u KAP-u

Spaljivanje zaplijenjenih opojnih sredstava, količine 2.916 kg, biće obavljeno u ponedjeljak 12. maja 2014. u 9h u pećima Kombinata aluminijuma Podgorica.

08.05.2014.

Šef delegacije EU u CG Mitja Drobnič:“Evropska komisija zadovoljna radom MUP-a”

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se danas sa šefom delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Mitjom Drobničem povodom dinamike reforme javne uprave, u dijelu nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova.