Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

23.07.2013.

Ministar Konjević pred Odborom govorio o ubistvu Jovanovića

Ministar Konjević pred Odborom govorio o ubistvu Jovanovića Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević juče je članovima parlamentarnog Odbora za odbranu i bezbjednost govorio o informacijama vezanim za ubistvo Duška Jovanovića, vlasnika i urednika „Dana“.

22.07.2013.

U izradi Plan integriteta MUP-a

U borbi protiv korupcije, Ministarstvo unutrašnjih poslova sve više pridaje važnost prevenciji korupcije, pritom potencirajući izgradnju, jačanje i očuvanje integriteta službenika, a time i same institucije.

21.07.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Šavnik

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom 22. jula Dana opštine Šavnik, čestitku predsjedniku Opštine Mijomiru Vujačiću, predsjedniku Skupštine opštine Vuku Karadžiću, odbornicima i građanima.

20.07.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Berane

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom 21. jula Dana opštine Berane, čestitku predsjedniku Opštine Vuki Goluboviću, predsjedniku Skupštine opštine Samiru Agoviću, odbornicima i građanima.

19.07.2013.

Učešće Crne Gore na Neoformalnom sastanku Savjeta EU za pravdu i unutrašnje poslove u Viljnusu

Učešće Crne Gore na Neoformalnom sastanku Savjeta EU za pravdu i unutrašnje poslove u Viljnusu

Čvrsto vjerujemo da će zemlje članice Evropske unije i institucije EU prepoznati posvećenost Crne Gore reformama u veoma izazovnoj oblasti vladavine prava i da će pregovori u poglavljima 23 i 24 biti otvoreni do kraja tekuće godine, poručili su potpredsjednik Vlade i ministar pravde Duško Marković i ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević u pismu evropskim kolegama koje su se juče i danas sastale u Viljnusu, na Neformalnom sastanku Savjeta EU za pravdu i unutrašnje poslove, koji se održava u okviru Litvanskog predsjedavanja EU.

19.07.2013.

Predstavnicima medija objašnjen način vođenja registara MUP-a

Predstavnicima medija objašnjen način vođenja registara MUP-a

Stručni tim Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) predstavio je danas predstavnicima crnogorskih medija način na koji se vode registri iz njegove nadležnosti, a koji služe za vođenje biračkog spiska.

18.07.2013.

Održan sastanak sa predstavnicima Queer Montenegro

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Uprava policije (UP) pružiće, u skladu sa zakonom, zaštitu učesnicima Parade ponosa čije održavanje je planirano za jesen ove godine. Da će to tako biti, saopštio je danas generalni direktor Direktorata za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor u MUP-u doc. dr Miloš Vukčević na sastanku sa predstavnicima organizacije Queer Montenegro.

17.07.2013.

Perspektiva Crne Gore je u EU

Perspektiva Crne Gore i ostalih zemalja zapadnog Balkana je u Evropskoj uniji, a njeno proširenje ostaje jedan od ključnih prioriteta, ocijenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova mr Raška Konjevića i ambasadorke Kipra Nafsike Chr Krousti.

17.07.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Andrijevica

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom 17. jula Dana opštine Andrijevica, čestitku predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine dr Zvonku Vukoviću, odbornicima i građanima.

12.07.2013.

Ministar Konjević: Poslovanje KAP-a se ispituje u saradnji sa tužilaštvom

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević odgovorio je na pitanje novinara u vezi sa hapšenjem finansijskog direktora Kombinata aluminijuma Podgorica Dmitrija Potrubača.