Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

23.09.2014.

Ministar Konjević sa predstavnicima Nacionalne skupštine Francuske razgovarao o evropskim integracijama Crne Gore

Ministar Konjević sa predstavnicima Nacionalne skupštine Francuske razgovarao o evropskim integracijama Crne Gore Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević, koji boravi u zvaničnoj posjeti Francuskoj, susreo se danas za predsjednicom Komisije za vanjsku politiku Nacionalnog parlamenta Francuske Danijelom Oroa, kojom prilikom je razgovarano daljoj perspektivi integracije Crne Gore u Evropsku uniju i podrsci koju Francuska pruža na tom planu...

23.09.2014.

Sjutra okrugli sto na temu „Razvoj nevladinih organizacija – aktuelno stanje i perspektive“

U organizaciji Ministartsva unutrašnjih poslova i OSCE misije u Crnoj Gori sjutra, 24. septembra 2014. godine sa početkom u 10:00h u hotelu Ramada u Podgorici održaće se okrugli sto na temu „Razvoj nevladinih organizacija – aktuelno stanje i perspektive“.

22.09.2014.

Ministar Konjević u zvaničnoj posjeti Francukoj

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević otputovao je u zvaničnu posjetu Parizu gdje će se sastati sa francuskim ministrom unutrašnjih poslova Bernarom Kazanevom. Ovo će biti prvi zvaničan susret ministara unutrašnjih poslova Crne Gore i Francuske.

21.09.2014.

MUP dobio auto za transport neeksplodiranih ubojnih sredstava

MUP dobio auto za transport neeksplodiranih ubojnih sredstava

Direktoratu za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore dodijeljeno je vozilo za prevoz neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS).

18.09.2014.

Javni poziv za apatridiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore, u saradnji sa UNHCR-om, upućuje Javni poziv licima koja borave u Crnoj Gori, a nemaju pristup državljanstvu nijedne države ili ne mogu da dokažu da ga imaju, da se jave najbližoj Područnoj jedinici ili Filijali za upravne unutrašnje poslove Ministarstva unutrašnjih poslova radi davanja podataka.

18.09.2014.

MUP uputio javni poziv licima bez državljanstva kako bi riješili svoj status

MUP uputio javni poziv licima bez državljanstva kako bi riješili svoj status

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija i Agencijom ujedinjenih nacija za izbjeglice UNHCR, organizovalo je radni doručak sa novinarima na temu apatridije, sa koga je poslat javni poziv licima bez državljanstva da se jave kako bi riješili svoj status.

18.09.2014.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Nikšić

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Nikšić, čestitku predsjedniku Opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine opštine Sonji Nikčević, odbornicima i građanima

16.09.2014.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Žabljak

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Žabljak, čestitku predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima i građanima

15.09.2014.

Potpisan Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola između Crne Gore i Republike Makedonije

Potpisan Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola između Crne Gore i Republike Makedonije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se danas sa ministarkom unutrašnjih poslova Republike Makedonije Gordanom Jakuloskom. Tom prilikom je potpisan Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola.

14.09.2014.

Sastanak ministara unutrašnjih poslova Crne Gore i Republike Makedonije Raška Konjevića i Gordane Jankuloske

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se u ponedjeljak 15. septembra sa ministarkom unutrašnjih poslova Republike Makedonije Gordanom Jankuloskom kako bi razmijenili iskustva o evropskim integracijama dvije zemlje, regionalnoj saradnji u toku turističke sezone i potpisali Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola.