Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

27.08.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Kolašin

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Kolašin, čestitku predsjedniku Opštine Darku Brajuškoviću, predsjedniku Skupštine opštine Milu Šukoviću, odbornicima i građanima.

12.08.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Mojkovac

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Mojkovac, čestitku predsjedniku Opštine Dejanu Medojeviću, predsjedniku Skupštine opštine Slavenku Blaževiću, odbornicima i građanima.

08.08.2013.

Reakcija na protestno pismo predsjednika "Sandžak EU regija" Zejta Rastodera

Povodom protestnog pisma koje je ministru unutrašnjih poslova poslao predsjednik “Sandžak EU regija” Zejto Rastoder, u kojem se žali na postupanje policijskih službenika na putu Bijelo Polje-Ribarevine, obavještavamo Vas da je, prema informacijama koje su ministru dostavili službenici CB Bijelo Polje, u pitanju bila rutinska kontrola jednog automobila, prvog u koloni.

05.08.2013.

Postavljene kutije za prijedloge i pritužbe

Postavljene kutije za prijedloge i pritužbe

Ministarstvo unutrašnjih poslova je u svoje 23 organizacione jedinice – područne jedinice i filijale postavilo sandučad u koja građani mogu ostavljati prigovore, žalbe, sugestije ali i pohvale.

03.08.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Plužine

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Plužine, čestitku predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu, odbornicima i građanima.

02.08.2013.

Potpisan Memorandum o razumijevanju sa OEBS-om

Potpisan Memorandum o razumijevanju sa OEBS-om

Ministarstvo unutrašnjih poslova sklopilo je sa Organizacijom za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) Memorandum o razumijevanju koji su danas potpisali ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević i vršilac dužnosti šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori Valdemar Figaj.

31.07.2013.

Rezultat aukcije za prodaju zemljišta sa benzinskom pumpom u Zagoriču

U skladu sa odredbom člana 9 Uredbe o prodaji i davanju u zakup stvari u državnoj imovini ("Sl.list CG", br. 44/2010) i odredbom člana 49 Uredbe o prodaji akcija i imovine putem javne aukcije ("Sl.list CG", br.20/2004), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je rezultate javnog nadmetanja (aukcije) za prodaju nepokretnosti u Podgorici - zemljište s benzinskom pumpom u naselju Zagorič.

31.07.2013.

Sugestije za Strategiju razvoja NVO slati do 5. septembra

Sugestije za Strategiju razvoja NVO slati do 5. septembra

Strategija razvoja NVO u Crnoj Gori je kvalitetan i sveobuhvatan dokument, ocijenjeno je danas u Podgorici na drugom konsultativnom sastanku sa NVO na kojem je razmatrana radna verzija ovog akta kao i Akcioni plan za njegovu realizaciju za 2013-2015. godine.

31.07.2013.

Jačati odnose sa UAE na polju bezbjednosti i unutrašnjih poslova

Jačati odnose sa UAE na polju bezbjednosti i unutrašnjih poslova

Dobri odnosi između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata, osim na polju ekonomije, mogu se unaprijediti i razvijati i u oblasti bezbjednosti i unutrašnjih poslova, ocijenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova mr Raška Konjevića i otpravnika poslova u Ambasadi UAE Gazija Almahrija.

30.07.2013.

Konsultacije o Strategiji razvoja NVO

Konsultacija sa nevladinim organizacijama o radnoj verziji Strategije razvoja NVO u Crnoj Gori, sa Akcionim planom za njenu realizaciju 2013-2015. održaće se sjutra, 31. jula sa početkom u 10 časova u PR centru na Starom Aerodromu u Podgorici.