Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

28.11.2015.

Odgovori za poslanicu Jonicu biće naredne nedjelje

Poslanica Socijalističke narodne partije Snežana Jonica dobiće naredne nedjelje odgovore na pitanja koja je postavila Ministarstvu unutrašnjih poslova vezano za postupanje policije tokom protesta ispred Skupštine Crne Gore.

26.11.2015.

Ministar Konjević sa ambasadorima država članica EU: Stigli prvi uređaji za elektronsku identifikaciju birača

Prvi kontigent od 300 uređaja za elektronsku identifikaciju birača stigao je u Crnu Goru, kazao je ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević na sastanku sa ambasadorima država članica EU na kojem je učestvovao na poziv ambasadora EU Mitje Drobniča.

26.11.2015.

Nije tačno da je SE pogrešno informisan; na novinare nije bačen suzavac

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacuje tvrdnje da je pogrešno izvijestilo Savjet Evrope o postupanju policijski službenika prema novinarima tokom i nakon protesta Demokratskog fronta održanih 24. oktobra u Podgorici. Takođe, sloboda izražavanja tog dana nije gušena niti je na novinare bačen suzavac, već su preduzete brojne aktivnosti kako bi se novinarima obezbijedili najbolji mogući uslovi za rad.

26.11.2015.

Održana Druga konferencija Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa

Održana Druga konferencija Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa

Danas je u Podgorici održana druga po redu konferencija Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa. Tema Druge konferencije bio je jedan od najdominantnijih hazarda u Crnoj Gori - poplave. Događaj je otvorio generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić.

25.11.2015.

Poplave u fokusu sjutrašnje konferencije Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa

Sjutra, 26. novembra 2015. godine sa početkom u 10:00 časova u Velikoj sali stare zgrade Vlade održaće se Druga konferencija Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa. Tema ovogodišnje konferencije biće poplave, kao jedan od najdominantnijih hazarda u Crnoj Gori.

23.11.2015.

Izložba radova i skulpture u okviru projekta Poštuj život-vrati oružje

Izložba radova i skulpture u okviru projekta Poštuj život-vrati oružje

U okviru kampanje "Poštuj život, vrati oružje" održana je izložba radova i skulpture urađenih na pomenutu temu.

23.11.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Bar

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Bar, čestitku predsjedniku Opštine Zoranu Srzentiću, predsjednku Skupštine opštine Osmanu Subašiću, odbornicima i građanima.

23.11.2015.

Prekogranična pokazna vježba „Gašenje požara otvorenog prostora“

Prekogranična pokazna vježba „Gašenje požara otvorenog prostora“

U petak, 20.11.2015. godine, u Todorićima kod Trebinja, u okviru projekta „Prekogranična zaštita od požara“, koji finansira Evropska unija u okviru Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora, održana je pokazna prekogranična vježba pod nazivom „Gašenje požara otvorenog prostora – Trebinje 2015“ kojom je završen četvorodnevni program obuke za vatrogasce iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

21.11.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Budva

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Budva, čestitku predsjedniku Opštine doc. dr Srđi Popoviću, predsjedniku Skupštine opštine Boru Lazoviću, odbornicima i građanima.

20.11.2015.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Tivat

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Tivat, čestitku predsjedniku Opštine Ivanu Novoselu, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Boškoviću, odbornicima i građanima.