Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

20.03.2015.

Ministar Konjević u Beču na konferenciji posvećenoj borbi protiv terorizma

Ministar Konjević u Beču na konferenciji posvećenoj borbi protiv terorizma Delegacija Vlade Crne Gore koju je predvodio ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, učestvovala je na ministarskoj konferenciji “Zajedničko djelovanje protiv džihadizma”, koju su zajednički organizovali Federalna ministstva unutrašnjih i vanjskih poslova Republike Austrije.

19.03.2015.

Ministar Konjević u Beču na konferenciji “Zajedničko djelovanje protiv džihadizma”

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević učestvovaće sjutra, 20.03.2015. godine na konferenciji “Zajedničko djelovanje protiv džihadizma” koja se održava u Beču, u organizaciji austrijskog Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva vanjskih poslova.

19.03.2015.

Privrednicima predstavljen novi Zakon o strancima

Donošenje novog Zakona o strancima pratilo je potrebu usklađivanja sa EU direktivama, u prvom redu onim koje se odnose na postupak izdavanja jedinstvene dozvole za boravak i rad stranca, kazao je generalni direktor Direktorata za upravne unutrašnje poslove MUP-a Abid Cnovršanin.

19.03.2015.

Sastanak Konjević-Lajčak: Podrška integracionim procesima Crne Gore, graničnoj policiji donirani automobili

Sastanak Konjević-Lajčak: Podrška integracionim procesima  Crne Gore, graničnoj policiji donirani automobili

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se sa potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih poslova Slovačke Republike Miroslavom Lajčakom, kojom prilikom je razgovarano o napretku u procesu evropskih i evroatlantskih integracija Crne Gore.

18.03.2015.

Ranitović: Neophodno ojačati kadrovske kapacitete lokalnih službenika i namještenika

Ranitović: Neophodno ojačati kadrovske kapacitete lokalnih službenika i namještenika

U cilju unapređenja rada i funkcionisanja lokalne samouprave moraju se ojačati kadrovski kapaciteti i obezbijediti kontinuirano stručno osposobljavanje i usavršavanje lokalnih službenika i namještenika poručila je generalna direktorica Direktorata za državnu upravu i lokalnu samoupravu Dragana Ranitović.

18.03.2015.

Ministar Konjević se sastao sa predsjednikom Nacionalne agencije za borbu protiv korupcije Republike Italije Kantoneom

Ministar Konjević se sastao sa predsjednikom Nacionalne agencije za  borbu protiv korupcije Republike Italije Kantoneom

Za efikasnu borbu protiv korupcije osim represije, izuzetno je važno sprovoditi preventivne aktivnosti i konstantno raditi na edukaciji, ocijenjeno je na sastanku ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i predsjednika Nacionalne agencije za borbu protiv korupcije Republike Italije Rafaela Kantonea.

16.03.2015.

Ministar Konjević sastao se sa kolegom iz Srbije Nebojšom Stefanovićem

Ministar Konjević sastao se sa kolegom iz Srbije Nebojšom Stefanovićem

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastao se danas u Vili Gorica sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšom Stefanovićem

15.03.2015.

Ministar Konjević sjutra sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšom Stefanovićem

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se sjutra, 16. marta 2015. godine, sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšom Stefanovićem. Razgovori će biti održani u Vili „Gorica“ sa početkom u 11.00 časova.

13.03.2015.

Sektor granične policije dobio 45 novih vozila

Sektor granične policije dobio 45 novih vozila

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović uručili su danas 45 novih automobila službenicima Sektora granične policije.

12.03.2015.

Ministar Konjević i direktor Stojanović sjutra će uručiti 45 novih automobila službenicima granične policije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović uručiće sjutra, 13. marta 2015. godine, 45 novih automobila službenicima Sektora granične policije.