Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

18.02.2014.

Bilteni sa informacijama o zaštiti i spašavanju

U okviru IPA projekta „Prekogranična zaštita i spašavanje od poplava“ čiji je cilj da doprinese smanjenju rizika od prirodnih nepogoda predviđena je izrada 4 broja biltena u kojima projektni tim u saradnji sa partnerima predstavlja osnovne informacije o projektnim aktivnostima i ostvarenim rezultatima i pruža informacije o situaciji vezanoj za prirodne nepogode, na prvom mjestu poplave.

18.02.2014.

Lista NVO zainteresovanih za učešće u konsultovanju u vezi izrade funkcionalne Analize sa presjekom postojećeg stanja primjene mehanizama unutrašnje kontrole, strukture i administrativnih kapaciteta UP, PU i UC

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje listu NVO koje su iskazale zainteresovanost za učešće u konsultovanju u vezi izrade funkcionalne Analize sa presjekom postojećeg stanja primjene mehanizama unutrašnje kontrole, strukture i administrativnih kapaciteta Uprave policije, Poreske uprave i Uprave carina sa posebnim osvrtom na nadležnosti u primjeni preventivnih i represivnih mehanizama i utvrđenih oblika saradnje i razmjene podataka sa preporukama za dalji rad.

18.02.2014.

Najava radne posjete Herceg Novom

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova mr Jadranka Vojinović i direktor Uprave policije Slavko Stojanović boraviće sjutra, 19. februara u radnoj posjeti opštini Herceg Novi.

17.02.2014.

Ujedinjeno Kraljevstvo podržava Crnu Goru na putu ka EU i NATO

Ujedinjeno Kraljevstvo podržava Crnu Goru na putu ka EU i NATO

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević razgovarao je danas u Podgorici sa ministrom pravde i građanskih sloboda Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Sajmonom Hjuzom, kojom prilikom su razmijenjena mišljenja o aktuelnim pitanjima od značaja za dinamiku procesa pridruživanja Crne Gore NATO-u i Evropskoj uniji.

15.02.2014.

MUP osudio napad na policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje napad na policijske službenike od strane grupe građana koji su učestvovali na današnjim neprijavljenim protestima u Podgorici...

14.02.2014.

MUP donirao 2.000 eura UMHCG

U želji da pomogne osobama sa invaliditetom u Crnoj Gori, Ministarstvo unutrašnjih poslova je početkom ove godine uplatilo Udruženju mladih sa hendikepom (UMHCG) donaciju u iznosu od 2.000€ za školovanje i nabavku psa vodiča.

12.02.2014.

Ministar Konjević i ambasador Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Vajting razgovarali o saradnji u oblasti vladavine prava

Ministar Konjević i ambasador Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Vajting razgovarali o saradnji u oblasti vladavine prava

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević razgovarao je danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Nj.E. Ijanom Robertom Vajtingom. Razmijenjena su mišljenja o reformi zakonodavnog sistema, borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, realizaciji mjera iz akcionih planova 23 i 24, medijskim slobodama i reformi javne uprave.

12.02.2014.

Izvještaj o konsultovanju sa NVO povodom izrade Predloga odluke o obrazovanju Savjeta za razvoj NVO

Izvještaj o obavljenom konsultovanju sa nevladinim organizacijama povodom izrade Predloga odluke o obrazovanju savjeta za razvoj nevladinih organizacija.

07.02.2014.

Ministar Konjević i ambasador Kraljevine Norveške Nils Ragnar Kamsvag razgovarali o jačanju bilateralne saradnje

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević razgovarao je danas sa nerezidentnim ambasadorom Kraljevine Norveške Nilsom Ragnarom Kamsvagom, kojom prilikom su razmatrane mogućnosti za unaprjeđenje saradnje između dvije države u oblasti unutrašnjih poslova.

07.02.2014.

Javni poziv za NVO za predlaganje predstavnika za člana radne grupe za izradu funkcionalne Analize sa presjekom postojećeg stanja primjene mehanizama unutrašnje kontrole, strukture i administrativnih kapaciteta UP, PU i UC

Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu radne grupe za izradu funkcionalne Analize sa presjekom postojećeg stanja primjene mehanizama unutrašnje kontrole, strukture i administrativnih kapaciteta Uprave policije, Poreske uprave i Uprave carina sa posebnim osvrtom na nadležnosti u primjeni preventivnih i represivnih mehanizama i utvrđenih oblika saradnje i razmjene podataka sa preporukama za dalji rad.