Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

02.10.2013.

Ministar Konjević i direktor Stojanović čestitali Dan unutrašnjih poslova

Čast nam je i zadovoljstvo da Vam čestitamo 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova. Već 134 godine službe bezbjednosti uspješno štite crnogorske građane i profesionalno odgovaraju na brojne izazove koji se pred njima nalaze.

01.10.2013.

Svečana akademija povodom Dana unutrašnjih poslova

Povodom obilježavanja Dana unutrašnjih poslova, sjutra, 2. oktobra biće održana svečana akademija u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović” sa početkom u 19 časova.

01.10.2013.

Ministar Konjević i direktor Stojanović: Mjerljivim rezultatima do EU

Ministar Konjević i direktor Stojanović: Mjerljivim rezultatima do EU

Crna Gora je ostvarila napredak u oblasti vladavine prava, međutim u narednom periodu moraće da se suoči sa brojnim izazovima kako bi dodatno osnažila ove oblasti i postigla mjerljive rezultate, ocijenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova mr Raška Konjevića i direktora Uprave policije Slavka Stojanovića sa ambasadorima i predstavnicima diplomatskih misija zemalja članica EU i NATO.

01.10.2013.

U Budvi sjutra radionica “Upravljanje znanjem u jugoistočnoj Evropi”

U okviru projekta pod nazivom “Pripremljenost za odgovor na katastrofe i smanjenje rizika od katastrofa” u periodu od 02-03. oktobra 2013. godine u Budvi će se održati radionica “Upravljanje znanjem u jugoistočnoj Evropi” shodno 3. prioritetu Hjogo Okvira za akciju.

30.09.2013.

Sastanci ministra Konjevića i direktora Stojanovića sa predstavnicima diplomatskog kora i medijima

Ministar unurašnjih poslova mr Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović sastaće se sjutra, 01. oktobra 2013. godine sa ambasadorima i predstavnicima diplomatskih misija zemalja članica EU i NATO. Sastanak se organizuje u susret obilježavanju 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, a biće predstavljeni rezultati koje je Crna Gora ostvarila u oblasti unutrašnjih poslova kao i plan budućih aktivnosti.

30.09.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Rožaje

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Rožaje, čestitku predsjedniku Opštine Nusretu Kalaču, predsjedniku Skupštine opštine Safetu Feleću, odbornicima i građanima.

27.09.2013.

MUP posvećen jačanju pravne sigurnosti građana

MUP posvećen jačanju pravne sigurnosti građana

Crnoj Gori je neophodan snažan obračun sa organizovanim kriminalom i korupcijom, kako onom u privatnom tako i u javnom sektoru i državnim organima, kazao je ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević na otvaranju XII generacije Škole demokratskog rukovođenja, koju organizuje Građanska alijansa.

26.09.2013.

O ZUP-u razgovarali sa poslanicima

O ZUP-u razgovarali sa poslanicima

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, predvođeni državnom sekretarkom mr Jadrankom Vojinović i generalnim direktorom Direktorata za državnu upravu i lokalnu samoupravu Veselinom Vukčević, članovi ekspertskog tima i eksperta SIGMA-e, održali su zajednički sastanak sa Zakonodavnim i Odborom za politički sistem, pravosuđe i upravu Skupštine Crne Gore o novom Zakonu o upravnom postupku.

17.09.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Nikšić

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Nikšić, čestitku predsjedniku Opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine opštine Sonji Nikčević, odbornicima i građanima.

16.09.2013.

Ministar Konjević čestitao Dan opštine Žabljak

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Žabljak, čestitku predsjedniku Opštine Isailu Šljivančaninu, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima i građanima