Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

16.10.2016.

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović dao izjavu za medije

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović dao izjavu za medije Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović danas, 16.10.2016. godine dao je izjavu za medije...

14.10.2016.

Povodom Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa održan prekogranični kviz o smanjenju rizika od katastrofa za učenike srednjih škola

Povodom Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa održan prekogranični kviz o smanjenju rizika od katastrofa za učenike srednjih škola

Povodom obilježavanja 13. oktobra – Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, u Nikšiću je organizovan prekogranični kviz u cilju jačanja svijesti učenika srednjih škola o opasnostima od prirodnih i drugih nepogoda, posljedicama koje prouzrokuju, kao i preventivnom i drugim oblicima djelovanja koje mogu preduzeti u rizičnim situacijama.

14.10.2016.

Izrađena Brošura o smanjenju rizika od katastrofa za učenike srednjih škola

U sklopu projekta „Prekogranična zaštita od požara“, koji finansira Evropska unija u okviru Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora, a povodom 13. oktobra – Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa izrađena je Brošura o smanjenju rizika od katastrofa za učenike srednjih škola.

14.10.2016.

Ministar Danilović danas održao konferenciju za medije

Ministar Danilović danas održao konferenciju za medije

Ministar Goran Danilović održao je danas konferenciju za medije.

13.10.2016.

NAJAVA: Sjutra u 12:00 časova ministar Danilović održaće konferenciju za medije

Ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović održaće sjutra, 14.10.2016.godine, konferenciju za novinare.

12.10.2016.

Odluka o izboru predstavnika nevladinih organizacija za člana Radne grupe za izradu Smjernica za postupanje i procesuiranje slučajeva prisilnih brakova u Romskim i Egipćanskim zajednicama

Na osnovu člana 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija (,,Službeni list CG’’, broj 7/12), ministar unutrašnjih poslova donosi odluku o izboru predstavnika nevladinih organizacija za člana Radne grupe za izradu Smjernica za postupanje i procesuiranje slučajeva prisilnih brakova u Romskim i Egipćanskim zajednicama za potrebe policije, centara za socijalni rad, škola, sudova i domova zdravlja.

10.10.2016.

Reagovanje MUP-a na saopštenje Demokratske partije socijalista

Samo prvi dio prve rečenice iz saopštenja DPS-a odgovara istini. „Svi petomjesečni pokušaji diskreditacije sistema su propali”.

10.10.2016.

Javno obećana nagrada za obavještenje koje će rezultirati pronalaskom nestalog lica Nemanje Medina

Na osnovu člana 56e Zakona o unutrašnjim poslovima, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova javno obećava nagradu u iznosu od 30.000 eura za obavještenje koje će rezultirati pronalaskom nestalog lica Nemanje Medina.

07.10.2016.

Numerički tabelarni prikaz podataka o promjenama u biračkom spisku

Shodno članu 17 stav 2 Zakona o biračkom spisku ("Sl. list CG", br. 10/14 i 20/15), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje numeričko tabelarni prikaz o promjenama u biračkom spisku u cjelini i po jedinicama lokalne samouprave, u odnosu na birački spisak po kome su održani prethodni izbori na državnom nivou.

06.10.2016.

Ministar Danilović održao konferenciju za medije nakon današnje sjednice Vlade

Ministar Danilović održao konferenciju za medije nakon današnje sjednice Vlade

Ministar Danilović održao konferenciju za medije nakon današnje sjednice Vlade...