Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

29.05.2015.

U ponedjeljak u Kolašinu vježba „Gašenje šumskih požara“

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u ponedjeljak, 1. juna 2015. godine, u susret ljetnjoj sezoni koja sa sobom nosi povećan rizik od požara, organizuje vježbu pod nazivom „Gašenje šumskih požara“, koja će se održati u Kolašinu (mjesto okupljanja je parking hotela Bjanka) sa početkom u 11 časova.

20.05.2015.

Ministar Konjević posjetio rekonstruisane prostorije Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove u Podgorici

Ministar Konjević posjetio rekonstruisane prostorije Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove u Podgorici

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević posjetio je danas rekonstruisane prostorije Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove u Podgorici, i tom prilikom kazao da vjeruje da će novi uslovi zadovoljiti potrebe kako građana Glavnog grada, tako i službenika.

19.05.2015.

Uspješno završena akcija uklanjanja bombe iz Njegoševog parka

Službenici Direktorata za vanredne situacije MUP-a danas su u Njegoševom parku u Podgorici izvršili uništavanje ručne bombe, čiji je pronalazak na broj Operativno-komunikacionog centra - 112 oko 12 časova prijavio građanin koji je šetao parkom.

19.05.2015.

Ministar Konjević obići će rekonstruisane prostorije PJ Podgorica

Povodom završetka radova na rekonstrukciji Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove MUP-a u Podgorici, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević posjetiće sjutra, 20. maja 2015. godine, novoadaptirane prostorije tzv. zgrade „Limenka“ u Ulici Jovana Tomaševića bb.

19.05.2015.

Ministar Konjević u radnoj posjeti Berlinu: Njemačka će podržati borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

Ministar Konjević u radnoj posjeti Berlinu: Njemačka će podržati borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i Savezne Republike Njemačke će, na bazi potpisane Zajedničke izjave o namjeri, proširiti i dodatno intenzivirati saradnju koja je u prethodnom periodu predstavljala primjer efikasne međusobne koordinacije i razumijevanja, zaključeno je u razgovorima tokom radne posjete ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića Saveznoj Republici Njemačkoj.

19.05.2015.

Izvještaj sa javne rasprave povodom Nacrta zakona o azilu

Shodno članu 12 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, br. 12/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje Izvještaj o javnoj raspravi u vezi postupka pripreme Nacrta zakona o azilu.

18.05.2015.

Ministar Konjević u zvaničnoj posjeti Berlinu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević boravi u zvaničnoj posjeti Berlinu gdje će se sastati sa ministrom unutrašnjih poslova SR Njemačke Tomasom de Mazijerom kao i sa predsjednikom Savezne njemačke policije Holgerom Minkom. Tokom posjete njemačkom MUP-u, biće potpisana Zajednička izjava o saradnji.

15.05.2015.

Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove Podgorica od utorka se vraća u „Limenku“

Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove MUP-a u Podgorici od utorka, 19. maja 2015. godine, vraća se na staru lokaciju u Ulici Jovana Tomaševića bb, gdje nastavlja sa radom u rekonstruisanim prostorijama takozvane zgrade „Limenke“. Zbog preseljenja PJ Podgorica neće raditi sa građanima u ponedjeljak, 18. maja 2015. godine.

14.05.2015.

Ministar Konjević i rektor Univerziteta Mediteran potpisali Sporazum o saradnji

Ministar Konjević i rektor Univerziteta Mediteran potpisali Sporazum o saradnji

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Fakultet za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran sarađivaće na poljima visokotehnološkog kriminala i digitalne forenzike. To je predviđeno Sporazumom o saradnji koji su danas u prostorijama Univerziteta Mediteran potpisali ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i rektor ovog Univerziteta, prof. dr Nenad Vuković.

13.05.2015.

MUP i Univerzitet Mediteran sjutra potpisuju Sporazum o saradnji u oblasti visokotehnološkog kriminala i digitalne forenzike

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević i rektor Univerziteta Mediteran prof. dr Nenad Vuković potpisaće sjutra, 14. maja 2015. godine, Sporazum o saradnji između Ministarstva unutrašnjih poslova i Fakulteta za informacione tehnologije – organizacione jedinice Univerziteta Mediteran.