Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

18.04.2014.

Video: Potpredsjednik Marković i ministar Konjević u Glasu Amerike

Video: Potpredsjednik Marković i ministar Konjević u Glasu Amerike Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku i ministar pravde Duško Marković i ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević gostovali su juče u Glasu Amerike

17.04.2014.

Pokrenuta javna rasprava za Nacrt zakona o registrima prebivališta i boravišta

Ministarstvo unutrašnjih poslova pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o registrima prebivališta i boravišta i upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti da se uključe u raspravu i daju doprinos u razmatranju akta...

16.04.2014.

U Crnoj Gori registrovano 3.096 NVO

Prema podacima iz Registra nevladinih organizacija, na dan 01.04.2014 godine, registrovano je 3096 nevladinih organizacija, od kojih je 2908 nevladinih udruženja, 95 nevladinih fondacija i 93 predstavništva stranih nevladinih organizacija.

16.04.2014.

Vašington: Crnogorska delegacija posjetila DEA i FBI

Vašington: Crnogorska delegacija posjetila DEA i FBI

Crnogorska delegacija posjetila je danas Agenciju za suzbijanje droga (DEA) i Federalni biro za istrage (FBI) u Ministarstvu pravde SAD. Delegacija se upoznala sa organizacijom i načinom rada DEA, kao i funkcionisanjem pojedinih odsjeka u okviru Agencije kao sto su Odsjek za specijalne operacije, El Paso obavještajni centar (EPIC), Odsjek za finansijske operacije i dr. Posjete su bile prilika da sagovornici razmijene iskustva u oblasti primjene mjera tajnog nadzora, postupanja u predmetima transnacionalnog organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou, kao i primjene instituta oduzimanja imovinske koristi stečene krivičnim djelom.

15.04.2014.

Koizvjestioci PSSE pozdravili napredak Crne Gore

Koizvjestioci PSSE pozdravili napredak Crne Gore

Delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova koju je predvodila državna sekretarka Jadranka Vojinović susrela se danas sa koizvjestiocima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope (PSSE) Kimom Sasijem i Terijem Lejdenom koji borave u Crnoj Gori u cilju pripreme izvještaja o ispunjavanju obaveza koje je naša država preuzela članstvom u Savjetu Evrope, a koje su sadržane u Rezoluciji 1890 PSSE iz 2012. godine. ...

15.04.2014.

Uprava policije dobila novi auto

Uprava policije dobila novi auto

Kompanija “ALLIANCE” DOO Podgorica donirala je novo putničko motorno vozilo marke Renault, Fluence Authentique 1.5 dCi, Ministarstvu unutrašnjih poslova Upravi policije. Vrijednost vozila sa PDV-om iznosi 16.000.eura.

15.04.2014.

Vašington: Potpredsjednik Marković i ministar Konjević susreli se sa visokim zvaničnicima Stejt dipartmenta

Vašington: Potpredsjednik Marković i ministar Konjević susreli se sa visokim zvaničnicima Stejt dipartmenta

Delegacija Vlade Crne Gore na čelu sa potpredsjednikom Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku i ministrom pravde Duškom Markovićem boravi u studijskoj posjeti SAD-u. Crnogorska delegacija se juče, prvog dana posjete susrela sa visokim zvaničnicima Stejt dipartmenta: Hojtom Brajanom Jiom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD-a, i Vilijemom Braunfildom, pomoćnikom državnog sekretara Biroa za borbu protiv međunarodne trgovine narkoticima i sprovođenje zakona (INL)...

14.04.2014.

Vojinović sa Sasijem i Lejdenom

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Jadranka Vojinović sastaće se sjutra, 15.04.2014. godine sa koizvjestiocima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope Kimom Sasijem i Terijem Lejdenom.

14.04.2014.

Sjutra donacija vozila za policiju

Kompanija “ALLIANCE” DOO Podgorica doniraće novo putničko motorno vozilo marke Renault, Fluence Authentique 1.5 dCi, Ministarstvu unutrašnjih poslova Upravi policije. Vrijednost vozila sa PDV-om iznosi 16.000.eura.

14.04.2014.

Poziv NVO za predlaganje kandidata za člana Etičkog odbora

Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata za člana Etičkog odbora, koji prati primjenu Kodeksa policijske etike. Nevladine organizacije će u Etičkom odboru imati jednog predstavnika. Pravo predlaganja jednog kandidata za člana Etičkog odbora imaju nevladine organizacije čije je područje djelovanja vezano za ovu oblast.