Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

25.10.2014.

Vojinović na sastanku zajedničkog Savjetodavnog odbora formiranog između Komiteta regiona EU i Crne Gore

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Jadranka Vojinović učestvovaće na četvrtom sastanku zajedničkog Savjetodavnog odbora formiranog između Komiteta regiona Evropske unije i Crne Gore, koji će se održati u Kotoru, 27.10.2014. godine, sa početkom u 09,00 časova.

24.10.2014.

Pojašnjenje u vezi sa Afrikacima koji su željeli da učestvuju na Podgoričkom maratonu

Pojašnjenje Ministarstva unutrašnjih poslova u vezi sa zahtjevima određenog broja Afrikanaca koji su željeli da učestvuju na Podgorički maraton koji se održava 26. oktobra.

24.10.2014.

Ministar Konjević boravio u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar Konjević boravio u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Jadranka Vojinović, direktor Uprave policije MUP-a Slavko Stojanović i generalni direktor Direktorata za upravne unutrašnje poslove Abid Crnovršanin, boravili su danas u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

23.10.2014.

Ministar Konjević razgovarao sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiem

Ministar Konjević razgovarao sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiem

Crna Gora je ostvarila vidan napredak od dobijanja nezavisnosti i za pohvalu su dosadašnji koraci ostvareni na izgradnji institucija u oblasti vladavine prava, ocijenjeno je danas na sastanku ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i zamjenika pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jia.

23.10.2014.

Pripravnički za 58 svršenih polaznika Policijske akademije

Vlada Crne Gore usvojila je danas predlog Ministarstva unutrašnjih poslova da se obezbijede finansijska sredstva neophodna za prijem 58 svršenih polaznika V i VI generacije Policijske akademije koji bi u Upravi policije MUP-a odradili pripravnički staž.

23.10.2014.

Ministar Konjević sjutra u radnoj posjeti Nikšiću

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Jadranka Vojinović, direktor Uprave policije MUP-a Slavko Stojanović i generalni direktor Direktorata za upravne unutrašnje poslove Abid Crnovršanin, boraviće sjutra 24. oktobra u radnoj posjeti Opštini Nikšić.

23.10.2014.

Završena Međunarodna vježba IPA MNE QUAKE 2014

Završena Međunarodna vježba IPA MNE QUAKE 2014

Posljednji dan Međunarodne terenske vježbe sa scenariom zemljotresa „IPA MNE QUAKE 2014“ održan je danas, 23. oktobra 2014. godine u hotelu Podgorica, radnim sastankom sa posmatračima iz Evropske unije.Na skupu su govorili ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, državni sekretar Republike Slovenije Miloš Bizjak, generalni direktor Direktorata za civilnu zaštitu i humanitarnu pomoć Evropske komisije Klaus Sorensen i šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Mitja Drobnič.Nakon sastanka organizovan je i obilazak vježbališta u kasarni Morača, kome je u ime Koordinacionog tima za upravljanje u vanrednim situacijama, prisustvovao predsjednik Vlade Crne Gore, Milo Đukanović.

23.10.2014.

Vlada utvrdila Prijedlog zakona o bezbijednosti saobraćaja na putevima

Vlada utvrdila Prijedlog zakona o bezbijednosti saobraćaja na putevima

Izjava ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića nakon sjednice Vlade Crne Gore povodom utvrđivanja Prijedlog zakona o bezbijednosti saobraćaja na putevima

22.10.2014.

Ministar Konjević i premijer Đukanović na završnici vježbe „IPA MNE QUAKE 2014“

Posljednji dan Međunarodne terenske vježbe sa scenariom zemljotresa „IPA MNE QUAKE 2014“ biće održan sjutra 23.10.2014. i počeće radnim sastankom sa posmatračima iz Evropske unije u hotelu Podgorica u 09:00h.

22.10.2014.

Ministar Konjević sjutra sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiem

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se sjutra, 23. oktobra 2014. godine sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiom (Hoyt Yee), koji će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori.