Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije sjutra organizuju Dan otvorenih vrata na Trgu nezavisnosti u Podgorici

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije sjutra organizuju Dan otvorenih vrata na Trgu nezavisnosti u Podgorici
Datum objave: 28.09.2019 12:48 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić posjetiće sjutra, u nedjelju, 29. septembra 2019. godine, Dan otvorenih vrata koji, u susret proslavi Dana unutrašnjih poslova, Ministarstvo i Uprava policije organizuju na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Ovim povodom, ministar Nuhodžić će u 13:00 časova dati izjavu za javnost.

Događaj će biti otvoren od 12:00 do 14:00 časova, a građani će imati priliku da se upoznaju sa opremom i vozilima koje pripadnici Policije i Direktorata za vanredne situacije koriste u svakodnevnom radu, dok će najmlađi, uz druženje i igru, učiti o bezbjednosti saobraćaja.
Pozivamo građane da nam se pridruže u nedjelju na Trgu nezavisnosti u Podgorici i da, uživajući u različitim sadržajima, provedu dan sa pripadnicima MUP-a i Uprave policije.

Dobrodošli!
Pratite nas i na @MupCG i @PolicijaCG (twitter) i https://www.youtube.com/channel/UCRCjmI9TqcHJoBoPz9JQaMQPozivamo medije da isprate sjutrašnju aktivnost.