Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Ministar Nuhodžić u Baru: Građani potvrdili da su usluge koje pruža MUP profesionalne i efikasne

Ministar Nuhodžić u Baru: Građani potvrdili da su usluge koje pruža MUP profesionalne i efikasne
Datum objave: 01.08.2019 09:57 | Autor: MUP, Biro za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Ispis Štampaj stranicu


„Država mora biti servis građana. Mi smo tu zbog nijh. Ministarstvo unutrašnjih poslova u kontinuitetu radi na poboljšanju usluga i servisa građanima. Trudimo se da stalno unapređujemo naš rad. Građani koje sam zatekao na šalterima potvrdili su mi da su usluge koje pruža MUP profesionalne i efikasne“, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić tokom jučerašnje radne posjete opštini Bar i obilaska Područne jedinice za upravno-unutrašnje poslove.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne GoreGovoreći o rezultatima rada Centra bezbjednosti Bar, Nuhodžić je naglasio da postoji trend smanjenja broja krivičnih djela, što, kako je ocijenio, pokazuje da pojačane aktivnosti Policije daju rezultate. Ministar je ukazao da je značajno da građani imaju više povjerenja u Policiju, kao i da će policijski službenici profesionalno i odgovorno postupati po njihovim prijavama.

„Jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije je poboljšanje materijalno-tehničkih kapaciteta i uslova u kojima rade policijski službenici, kako bi se građani Bara i turisti koji borave u ovom gradu i Crnoj Gori osjećali sigurno i bezbjedno. Nastojaćemo da, kroz investiranje u najsavremeniju opremu, omogućimo Policiji da bude još efikasnija i spremnija da odgovori na sve izazove, a građani zadovoljniji njenim radom“, poručio je Nuhodžić na sastanku sa načelnikom Centra bezbjednosti Veskom Magovčevićem.

Biro za odnose s javnošću Vlade Crne GoreNuhodžić se sastao i sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem i njegovim saradnicima. Sastanak je bio prilika da se razgovara o bezbjednom odvijanju ljetnje turističke sezone, rješavanju stambenih potreba pripadnika službi bezbjednosti i projektu video nadzora. Ministar je pohvalio dobru saradnju lokalne samouprave i MUP-a u realizaciji zajedničkih aktvnosti. „U kontinuitetu ostvarujemo dobru i uspješnu saradnju sa Upravom policije i zahvalni smo pripadnicima Centra bezbjednosti na pomoći koju svakodnevno pružaju kako građanima tako i turistima koji posjećuju naš grad. Ono što me posebno raduje je to što je Opština Bar izabrana za realizaciju projekta video nadzora nad javnim površinama, što će umnogome doprinijeti dodatnoj sigurnosti u Baru“, istakao je Raičević.

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA