Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima

Datum objave: 02.07.2019 08:54 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


Na osnovu člana 11 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Službeni list CG“, broj 41/18)

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA

daje na javnu raspravu

NACRT ZAKONA O UNUTRAŠNJIM POSLOVIMA

i upućuje


JAVNI POZIV

građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, 81000 Podgorica ili na fax: +38220242749, kao i na e-mail: bojan.mandic@mup.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova. Rok od 20 dana određen je iz razloga što su 15. i 16. februara 2018. godine već održane javne konsultacije u vezi sa predmetnim Nacrtom zakona, u okviru kojih su sva zainteresovana lica imala mogućnost da iznesu svoje sugestije i komentare.

Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima možete preuzeti na sljedećem linku Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima