Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Policijski službenici OB Žabljak rade na rasvjetljavanju predmetne teške krađe; događaj policiji prijavljen nakon više od mjesec dana pošto se desio

Datum objave: 12.06.2019 14:34 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Povodom teksta koji je dnevni list Dan objavio u štampanom izdanju a koji se odnosi na to da se građanin M.N. iz sela Virak kod Žabljaka obratio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću povodom krađe koju je prijavio da je izvršena u njegovoj kući u ovom selu, a što je prenio i jedan broj drugih medija, obavještavamo vas sljedeće:

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe koju je M.N. prijavio da je izvršena u njegovoj kući u selu Virak, kojom prilikom je iz zaključanog kofera, kako je prijavio, otuđen novac. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Sa lica mjesta nisu na žalost mogli biti izuzeti tragovi pogodni za vještačenje zato što je M.N. krivično djelo, putem telefona, prijavio nakon više od mjesec dana pošto je ovo krivično djelo izvršeno, u kojem periodu je kuća više puta bila čišćena. Službenici policije intenzivno rade na rješavanju ovog djela u komunikaciji sa nadležnim tužiocem, shodno operativnim saznanjima koja policija posjeduje. Policijski službenici su takođe u komunikaciji sa M.N, kao i načelnici CB Pljevlja i OB Žabljak koji su M.N. više puta primali na razgovor.

Molimo Dan i druge medije koji su prenijeli vijest da objave reagovanje, u skladu sa Zakonom o medijima, na istoj stranici i na isti način na koji je objavljen tekst na koji reagujemo.