Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Najava: Sjutra u 10,00h u hotelu Splendid u Budvi otvaranje Međunarodne konferencije „Zajednički odgovor u oblasti suzbijanja ilegalnih migracija i njihovog uticaja na terorizam"

Datum objave: 19.03.2019 10:45 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Obavještavamo Vas da će sjutra, u srijedu 20. marta 2019. godine, u hotelu Splendid u Budvi, od 10,00 do 11,00 časova biti otvorena Međunarodna konferencija „Zajednički odgovor u oblasti suzbijanja ilegalnih migracija i njihovog uticaja na terorizam".

Organizator i domaćin Međunarodne konferencije je Uprava policije Crne Gore.

Na otvaranju Međunarodne konferencije govore ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, direktor Uprave policije Veselin Veljović, izvršna direktorka EUROPOL-a Katrin De Bol, direktor Centralne direkcije za migracije i graničnu policije Republike Italije Masimo Bontempti i potpredsjednik Sjedišta Savezne policije SR Njemačke Jirgen Šubert.

Otvaranje konferencije je otvoreno za medije dok je sam tok konferencije zatvoren za javnost.

Učesnici konferencije (oko 70 učesnika iz 13 zemalja) su delegacije policija iz svih država regiona i nekoliko zemalja Evropske unije (Njemačke, Italije, Austrije, Grčke, Hrvatske i Slovenije), kao i predstavnici međunarodnih organizacija među kojima je i EUROPOL i ambasada stranih država u Crnoj Gori.

Pozivamo Vas da medijski ispratite otvaranje Međunarodne konferencije "Zajednički odgovor u oblasti suzbijanja ilegalnih migracija i njihovog uticaja na terorizam", sjutra, u srijedu 20. marta 2019. godine, u hotelu Splendid u Budvi, od 10,00 do 11,00 časova.