Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Kampanja „Budi spreman, smanji rizik“ sjutra u Podgorici i Kotoru

Datum objave: 14.11.2018 13:58 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


U okviru kampanje „Budi spreman, smanji rizik“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službi zaštite i spašavanja, sjutra 15. novembra 2018.godine, razgovaraće sa građanima i dijeliti brošure o smanjenju rizika od poplava. Građani će imati priliku da se informišu kako treba da se ponašaju prije, za vrijeme i nakon poplava, a kroz promotivni materijal imaće priliku da se bliže upoznaju i o broju za hitne situacije 112.

Kampanja se organizuje u Podgorici, na Trgu nezavisnosti od 09:00 do 13:00 časova i Kotoru, ispred glavnih gradskih vrata od 10:15 do 13:00 časova.

Izjave za javnost daće generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u 10 časova i načelnica Područne jedinice za vanredne situacije Herceg Novi Lidija Petrone Kolar u 11 časova ispred glavnih gradskih vrata u Kotoru.

Kampanju „Budi spreman, smanji rizik“, Direktorat za vanredne situacije sprovodi u okviru NEIFLEX projekta „Vježba spašavanja od poplava u sjevero-istočnom dijelu Italije“, koji se realizuje u okviru Mehanizma za civilnu zaštitu EU.