Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Lista kandidata nevladinih organizacija koji su predloženi za člana Operativnog tima za borbu protiv porodičnog nasilja i nasilja nad ženama

Datum objave: 06.02.2018 11:00 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicuNa osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljujeLISTU
KANDIDATA NEVLADINIH ORGANIZACIJAkoji su predloženi za člana Operativnog tima za borbu protiv porodičnog nasilja i nasilja nad ženama.


Na osnovu javnog poziva koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo 22. januara 2018. godine, za predlaganje tri predstavnika NVO za članove Operativnog tima za borbu protiv porodičnog nasilja i nasilja nad ženama, predloženi su kandidati:


1. Maja Raičević, NVO Centar za ženska prava

2. Ljiljana Raičević, NVO Sigurna ženska kuća

3. Biljana Zeković, SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica

4. Nataša Međedović, SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić

5. Fana Delija, Centar za romske inicijative Nikšić.


Navedeni predlozi dostavljeni su blagovremeno, a uvidom u dokumentaciju je utvrđeno da su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature.

Ministar unutrašnjih poslova će, u roku od pet dana od objave liste kandidata koji su predloženi za člana Operativnog tima za borbu protiv porodičnog nasilja i nasilja nad ženama, izabrati za članstvo u Operativnom timu tri kandidata.