Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Novogodišnja čestitka ministra Nuhodžića

Novogodišnja čestitka ministra Nuhodžića
Datum objave: 29.12.2017 10:30 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicuPoštovane koleginice i kolege,

Dinamika i požrtvovanost u radu prožimali su mjesece kalendarske godine koja je na izmaku. Poštujući zakonom utvrđena ovlašćenja, sa ponosom možemo reći da je jednogodišnji cilj ispunjen i da su zadaci i aktivnosti koje su službenici Ministarstva i Uprave policije sprovodili obilježeni pečatom kvaliteta i svojevrsnog entuzijazma.

Ove godine razlozi za zadovoljstvo su višestruki – u minulom periodu zajedno smo doprinijeli da naši napori budu krunisani članstvom Crne Gore u NATO i time ispunili prvi strateški spoljno-politički cilj. Vjerujem da će svojom motivisanošću i istrajnošću službenici MUP-a i Uprave policije nastaviti da daju zamajac reformskom pravcu naše zemlje na putu ka Evropskoj uniji.

Sljedeći kalendarski ciklus biće rezervisan za nova ulaganja u kadrovske, materijalne i tehničke kapacitete, kako bi služba na optimalan način odgovorila izazovima složenog aktuelnog trenutka koji se odigrava kako na unutrašnjem, tako i na regionalnom i globalnom planu. Nova zakonska rješenja dodatno će doprinijeti podizanju kvaliteta usluga koje pružamo i obezbijediti visok stepen sigurnosti i bezbjednosti svih naših građana i stranaca koji posjećuju ili borave u našoj zemlji, čime će se stimulisati nova ulaganja i novi projekti.

U susret predstojećim praznicima, iz ostvarenih budžetskih ušteda MUP-a, uputili smo skromnu donaciju djeci preminulih koleginica i kolega, a opredjeljivanjem sredstava po istom osnovu, donirali smo novac oboljeloj djeci naših zaposlenih.

Na kraju, ovu priliku koristim da svim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije poželim srećnu Novu godinu, a pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti i srećne božićne praznike, puno uspjeha na ličnom i profesionalnom planu.


S poštovanjem,
MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA
Mevludin Nuhodžić