Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

МУП успоставио „Цалл – центар“ 19820 уочи локалних избора у Мојковцу, Цетињу, Петњици и Тузима

Датум објаве: 19.11.2017 13:21 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


Уочи избора за одборнике у Скупштини Пријестонице Цетиње, скупштинама општине Мојковац и Петњица као и Скупштини општине Тузи, општине у оквиру Главног града, који ће се одржати 26. новембра 2017. године, Министарство унутрашњих послова оформило је „Цалл-центар“ са јединственим бројем 19820. Позивањем овог броја и саопштавањем личних података (име и презиме, датум рођења и име родитеља) или јединственог матичног броја, грађанин ће од оператера добити информацију о томе да ли је уписан у бирачки списак и на којем бирачком мјесту гласа.

Јединствени број 19820 бесплатан је и доступан за све кориснике мобилне и фиксне телефоније у Црној Гори.

„Цалл-центар“ МУП-а радиће сваког дана почев од сјутра, 20. новембра текуће године у термину од 7 до 19 часова, а у недјељу 26. новембра, од 7 до 20 часова.


Напомена: Филијале за грађанска стања и личне исправе Цетиње, Мојковац, Петњица и Тузи, у вријеме одржавања избора, односно у недјељу 26. новембра 2017. године, радиће у периоду од 7 до 20 часова, гдје ће грађани моћи да подигну идентификациона документа, за чије издавање су захтјев поднијели у претходном периоду.