Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Bar: Rasvijetljeno razbojništvo u kladionici „Olimp“ počinjeno prije dva mjeseca; protiv osumnjičenog maloljetnika podnijeta krivična prijava

Datum objave: 17.02.2017 14:45 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući operativne mjere i radnje, rasvijetlili razbojništvo počinjeno prije dva mjeseca u kladionici u Starom Baru i identifikovali maloljetnog A.B. (17) iz Bara, protiv kojeg je nadležnog tužiocu potom podnijeta krivična prijava.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je A.B, 17. decembra 2016. godine oko 19,40 časova, počinio razbojništvo u objektu kladionice „Olimp“ u naselju Stari Bar na način što je maskiran tzv. fantomkom, uz prijetnju nožem, od radnika kladionice otuđio pazar u iznosu od 50 eura, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Službenici CB Bar su, odmah po prijavi događaja, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju i identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo. Sveukupne policijske aktivnosti su dovele do sumnje da je razbojništvo počinio A.B.

Krivična prijava protiv A.B, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, je nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeta u redovnom postupku.