Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

29.03.2017.

Pejanović: Ratifikacija Pristupnog protokola u Senatu SAD-a priznanje i podrška Crnoj Gori

Pejanović: Ratifikacija Pristupnog protokola u Senatu SAD-a priznanje i podrška Crnoj Gori Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i nacionalni koordinator za NATO mr Dragan Pejanović učestvovao je danas na međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji "Unapređenje sigurnosti u Jugoistočnoj Evropi - Crna Gora i jačanje kolektivnog sistema bezbjednosti", u organizaciji Univerziteta Crne Gore i Pravnog fakulteta.

28.03.2017.

Najava: Pejanović sjutra na međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji o unapređenju sigurnosti u Jugoistočnoj Evropi

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i nacionalni koordinator za NATO mr Dragan Pejanović učestvovaće sjutra na međunarodnoj naučno-stručnoj konferenciji „Unapređenje sigurnosti u Jugoistočnoj Evropi – Crna Gora i jačanje kolektivnog sistema bezbjednosti“.

23.03.2017.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić: Svi skupovi osim dozvoljenih biće onemogućeni i procesuirani

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić: Svi skupovi osim dozvoljenih biće onemogućeni i procesuirani

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić saopštio je u četvrtak u ime Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova da će u skladu sa Zakonom i policijskim ovlašćenjima biti onemogućena i procesuirana sva okupljanja građana osim onih koje su nadležni organi odobrili.

22.03.2017.

Javni poziv NVO za predlaganje kandidata za člana Radne grupe za izradu teksta Nacrta strategije za smanjenje rizika od katastrofa, sa Akcionim planom za period 2018 - 2023. godine

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija („Službeni list CG”, broj 7/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje

22.03.2017.

Novi projekat za jačanje sistema zaštite i spašavanja

Novi projekat za jačanje sistema zaštite i spašavanja

U prostorijama Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, danas, 22. marta 2017. godine, održana je konferencija za medije povodom predstavljanja projekta DIRECT – Budimo otporni na nepogode.

22.03.2017.

Ministar Nuhodžić sastao se danas sa ambasadorom Njemačke Hansom Ginterom Maternom

Ministar Nuhodžić sastao se danas sa ambasadorom Njemačke Hansom Ginterom Maternom

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić razgovarao je danas s ambasadorom Savezne Republike Njemačke u Crnoj Gori Hansom Ginterom Maternom.

22.03.2017.

Održan sastanak u okviru IPA DRAM programa

Održan sastanak u okviru IPA DRAM programa

U utorak, 21. marta 2017. godine, u prostorijama hotela Centre Ville u Podgorici, održan je sastanak u okviru Višekorisničkog IPA programa koji se odnosi na procjenu rizika od katastrofa i mapiranje – IPA DRAM.

20.03.2017.

Predstavljeni rezultati primjene Zakona o oružju

Predstavljeni rezultati primjene Zakona o oružju

Povodom dvije godine od stupanja na snagu Zakona o oružju, Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Kancelarijom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Organizacijom za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) i nevladinom organizacijom Centar za demokratsku tranziciju (CDT) održalo je danas konferenciju za medije na kojoj su predstavljeni rezultati primjene Zakona o oružju u proteklom periodu i realizacije relevantnih aktivnosti i kampanja.

20.03.2017.

Najava: U srijedu, 22.marta, predstavljanje DIRECT projekta – Budimo otporni na nepogode

U srijedu, 22. marta 2017. godine, u 10.00 časova u prostorijama Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova održaće se konferencija za medije povodom predstavljanja projekta DIRECT – Budimo otporni na nepogode.

19.03.2017.

Najava: U utorak, 21.marta, sastanak u okviru IPA DRAM programa

U utorak, 21. marta 2017. godine, u 9.00 časova u prostorijama hotela Centre Ville u Podgorici, održaće se sastanak u okviru Višekorisničkog IPA programa koji se odnosi na procjenu rizika od katastrofa i mapiranje – IPA DRAM.