Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

17.11.2017.

Generalni direktor Mulić na sastanku Komiteta za civilno planiranje u vanrednim situacijama NATO-a

Generalni direktor Direktorata za vanredne situacije MUP-a Mirsad Mulić učestvovao je na sastanku Komiteta za civilno planiranje u vanrednim situacijama (CEPC) NATO-a održanom na nivou generalnih direktora 15. i 16. novembra u sjedištu NATO-a u Briselu.

16.11.2017.

Numeričko-tabelarni prikazi podataka o promjenama nastalim u zaključenim biračkim spiskovima u Prijestonici Cetinje, opštinama Mojkovac i Petnjica i opštini Tuzi opštine u okviru Glavnog grada

Ministarstvo unutrašnjih poslova, saglasno članu 17 Zakona o biračkom spisku ("Sl. list Crne Gore", br. 10/14 i 20/15) objavljuje numeričko-tabelarne prikaze podataka.

15.11.2017.

Nuhodžić-Mekluni: Jači odgovor svih nadležnih subjekata u borbi protiv nasilja u porodici

Nuhodžić-Mekluni: Jači odgovor svih nadležnih subjekata u borbi protiv nasilja u porodici

U cilju što uspješnije borbe protiv porodičnog nasilja potreban je jači odgovor svih društvenih subjekata, u prvom redu intenzivnija međuresorska saradnja nadležnih institucija, poručeno je sa sastanka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i stalne koordinatorke UN Sistema i stalne predstavnica UNDP u Crnoj Gori, Fione Mekluni.

14.11.2017.

Danilovgrad: ''Boka Bay 2017'' u kasarni ''Milovan Šaranović''

Danilovgrad:

Vježba spremnosti reagovanja u slučaju zemljotresa ‘’Boka Bay 2017’’ održana je danas u kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu.

13.11.2017.

Sjutra u kasarni „Milovan Šaranović“ vježba spremnosti reagovanja u slučaju zemljotresa „Boka Bay 2017“

U kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu sjutra će se održati vježba „Boka Bay 2017“ čiji je cilj provjera spremnosti institucija za zajedničko djelovanje i reagovanje u slučaju zemljotresa.

12.11.2017.

Službe da podignu nivo operativne spremnosti zbog najavljenih meteoroloških prilika

Shodno upozorenju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, u kome se navodi da se tokom noći izmedju nedjelje i ponedjeljka, zatim tokom ponedjeljka (13.11.2017.) sve do utorka, na području Crne Gore, naročito u centralnim i južnim predjelima, očekuje kiša jačeg intenziteta i obilnija količina padavina, Direktorat za vanredne situacije MUP-a, preko Operativno-komunikacionog centra 112, poslao je upozorenje nadležnim službama da podignu nivo operativne spremnosti.

11.11.2017.

Ministar Nuhodžić i direktor Stojanović posjetili povrijeđenog policajca Drobnjaka

Ministar Nuhodžić i direktor Stojanović posjetili povrijeđenog policajca Drobnjaka

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović posjetili su danas policijskog inspektora Marka Drobnjaka u njegovom porodičnom domu.

10.11.2017.

Saopštenje sa sjednice Etičkog odbora održane 03. novembra 2017. godine

1. E. H., policijski službenici OGB Rožaje, Načelnik Odjeljenja granične bezbjednosti Rožaje dostavio je Etičkom odboru spise predmeta, 49/1 broj 151/17/4796 od 26. 09. 2017. godine, i 49/1 broj 151/17-4796/1 od 31. 10. 2017. godine, na mišljenje, vezano za postupanje policijskog službenika E. H. koji se oglušio o naredbu carinskog službenika na graničnom prelazu Špiljani u Republici Srbiji.

02.11.2017.

Ministar Nuhodžić i direktor Stojanović sastali se sa direktorom Uprave policije Republike Turske Selamijem Altinokom

Ministar Nuhodžić i direktor Stojanović sastali se sa direktorom Uprave policije Republike Turske Selamijem Altinokom

Uzajamna podrška i razumijevanje između Crne Gore i Republike Turske doprinose kvalitetnoj i dinamičnoj saradnji dvije zemlje na planu bezbjednosti i policijskih poslova, saopšteno je sa današnjeg sastanka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Slavka Stojanovića sa delegacijom Uprave policije Turske koju je predvodio direktor te institucije Selami Altinok.

31.10.2017.

Ministar Nuhodžić učestvovao na konferenciji „Uloga zajednice u borbi protiv nasilnog ekstremizma“

Ministar Nuhodžić učestvovao na konferenciji „Uloga zajednice u borbi protiv nasilnog ekstremizma“

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovao je na konferenciji „Uloga zajednice u borbi protiv nasilnog ekstremizma“, koju je danas u Podgorici organizovala nevladina organizacija Centar za demokratsku tradiciju (CDT), uz podršku Regionalnog savjeta za saradnju.