Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

25.04.2018.

Pejanović: Ministarstvo unutrašnjih poslova je posvećeno zaštiti integriteta i bezbjednosti novinara

Pejanović: Ministarstvo unutrašnjih poslova je posvećeno zaštiti integriteta i bezbjednosti novinara Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije posvećeni su borbi protiv svih oblika nezakonitog postupanja, uključujući i sve oblike napada na novinare i njihovu imovinu, poručio je državni sekretar MUP-a Dragan Pejanović na današnjoj panel diskusiji posvećenoj zaštiti slobode medija i slobode izražavanja u Crnoj Gori, koju je organizovala nevladina organizacija Građanska alijansa.

23.04.2018.

Direktorat za vanredne situacije sprovodi novi projekat za jačanje kapaciteta za zaštitu i spašavanje

Direktorat za vanredne situacije MUP-a je u saradnji sa Fondacijom za razvoj sjevera ( FORS Montenegro) od 17. aprila 2018. godine započeo sa realizacijom projekta „Nepogode ne poznaju granice” koji ima za cilj jačanje kapaciteta institucija i službi iz Crne Gore i Albanije koje se bave zaštitom i spašavanjem i smanjenjem rizika od katastrofa, sa akcentom na zaštitu od poplava, kao i informisanje stanovništva o rizicima od poplava.

19.04.2018.

Pejanović – Močnik: Zajedničkim aktivnostima u borbi protiv ilegalnih migracija

Pejanović – Močnik: Zajedničkim aktivnostima u borbi protiv ilegalnih migracija

Državni sekretar MUP-a Dragan Pejanović sastao se juče sa Nj.E. Mitjom Močnikom, ambasadorom Republike Slovenije u Crnoj Gori, na inicijativu ambasadora, a na temu ilegalnih migracija.

13.04.2018.

MUP ažurno i pravovremeno obavještava o svakoj promjeni u biračkom spisku koja se odnosi na upis birača

O svakoj promjeni u biračkom spisku koja se odnosi na upis birača - izmjenu, dopunu ili ispravku nekog podatka o biraču, ili o promjeni biračkog mjesta na kojem birač glasa- Ministarstvo unutrašnjih poslova, u skladu sa Zakonom, pisanim putem obavještava birača o izvršenoj promjeni.

12.04.2018.

Sofija: Intenzivnija saradnja zemalja Zapadnog Balkana i EU u oblasti borbe protiv kriminala i zaštite granica

Sofija: Intenzivnija saradnja zemalja Zapadnog Balkana i EU u oblasti borbe protiv kriminala i zaštite granica

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić učestvovao je danas u Sofiji na neformalnom sastanku ministara unutrašnjih poslova zemalja Zapadnog Balkana, u okviru bugarskog predsjedavanja EU.

12.04.2018.

Ministar Nuhodžić danas u Sofiji na sastanku ministara unutrašnjih poslova Zapadnog Balkana

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće danas, 12.04.2018. godine na neformalnom sastanku ministara unutrašnjih poslova zemalja Zapadnog Balkana, koji se održava u Sofiji.

05.04.2018.

Numeričko-tabelarni prikaz podataka o promjenama nastalim u zaključenom biračkom spisku u cjelini i po jedinicama lokalne samouprave

Ministarstvo unutrašnjih poslova, saglasno članu 17 Zakona o biračkom spisku ("Sl. list Crne Gore", br. 10/14 i 20/15), objavljuje numeričko tabelarni prikaz podataka.

03.04.2018.

Policija i Tužilaštvo rasvijetlili dvostruko ubistvo koje se u subotu dogodilo u Podgorici

Policija i Tužilaštvo rasvijetlili dvostruko ubistvo koje se u subotu dogodilo u Podgorici

Policija i Tužilaštvo su rasvijetlili dvostruko ubistvo koje se u subotu dogodilo u centru Podgorice – saopšteno je na konferenciji za medije održanoj u utorak popodne u sjedištu Vlade Crne Gore...

01.04.2018.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Uoči izbora za Predsjednika Crne Gore, koji će se održati 15. aprila 2018. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.

29.03.2018.

Saopštenje Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje

Saopštenje Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje

Danas je u prostorijama Direktorata za vanredne situacije MUP-a održana sjednica Operativnog štaba za zaštitu i spašavanje na kojoj je analizirano trenutno stanje na području ugroženom od poplava, odgovor sistema zaštite i spašavanja i precizirane dalje aktivnosti.