Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Vijesti

23.09.2017.

U susret Danu unutrašnjih poslova: Otvoreni IV IPA Međunarodni sportsko – rekreativni susreti

U susret Danu unutrašnjih poslova: Otvoreni IV IPA Međunarodni sportsko – rekreativni susreti U susret 02. oktobru, Danu unutrašnjih poslova, na Policijskoj akademiji u Danilovgradu se održavaju IV IPA Međunarodno sportsko – rekreativni susreti koji su otvoreni jutros. Organizator ovog sportskog takmičenja je IPA Sekcija Crna Gora...

22.09.2017.

Uništavanje municije prikupljene od građana - doprinos bezbjednosti i smanjenju nelegalnog oružja

U pećima fabrike eksploziva „Polieks“ u Beranama danas je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore, u saradnji sa UNDP SEESAC, a uz finansijsku podršku Evropske unije sprovelo uništavanje 21.416 komada municije.

22.09.2017.

Najava: Sjutra, u subotu u 09,00 časova, otvaranje IV IPA Međunarodnih sportsko – rekreativnih susreta u Policijskoj akademiji u Danilovgradu

Obavještavamo Vas da će, povodom obilježavanja 02. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, sjutra, u subotu 23. septembra 2017. godine u 09,00 časova, u sportskoj sali Policijske akademije u Danilovgradu biti otvoreni IV IPA Međunarodni sportsko – rekreativni susreti u organizaciji IPA Sekcije Crna Gora, pod sloganom „Zajedno u borbi protiv droge“...

21.09.2017.

Javni poziv za dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, br. 12/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova, upućuje javni poziv.

19.09.2017.

Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u Policiji''

Obavještavamo zainteresovana lica da će Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa JU VSŠ ,,Policijskom akademijom u Danilovgradu’’ i Zavodom za zapošljavanjem Crne Gore organizovati Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u Policiji'', za 60 polaznika.

15.09.2017.

Nuhodžić: Iskaz punog poštovanja pripadnicima službi zaštite i spašavanja za preduzete napore u borbi protiv požara

Nuhodžić: Iskaz punog poštovanja pripadnicima službi zaštite i spašavanja za preduzete napore u borbi protiv požara

Vidni rezultati koje su pripadnici službi zaštite i spašavanja postigli tokom ovogodišnje požarne sezone potvrđuju da je odgovor na tešku i zahtjevnu situaciju bio kvalitetan, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na današnjem sastanku sa predstavnicima lokalnih službi zaštite i spašavanja održanom u prostorijama MUP-a.

15.09.2017.

Misija OEBS-a u Crnoj Gori donirala vrijednu opremu Direktoratu za vanredne situacije

Misija OEBS-a u Crnoj Gori donirala vrijednu opremu Direktoratu za vanredne situacije

Misija OEBS-a u Crnoj Gori donirala je danas opremu za zaštitu i spašavanje od požara Direktoratu za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u vrijednosti od 12 000 eura.

15.09.2017.

Saopštenje sa sjednice Etičkog odbora održane 12. septembra 2017. godine

Tokom sastanka razmatrano je osam predmeta.

11.09.2017.

Prezentovana nova oprema za spašavanje u slučaju poplava

Prezentovana nova oprema za spašavanje u slučaju poplava

Direktorat za vanredne situacije MUP-a prezentovao je danas novu opremu za zaštitu i spašavanje od poplava, koja je nabavljena u okviru višekorisničkog Programa za prevenciju, pripremljenost i odgovor na poplave u zapadnom Balkanu i Turskoj – IPA FLOODS.

10.09.2017.

Sjutra prezentacija opreme za zaštitu i spašavanje od poplava

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova predstaviće sjutra, 11. septembra 2017. godine opremu za zaštitu i spašavanje od poplava, dobijenu u okviru Programa za prevenciju, pripremljenost i odgovor na poplave u zapadnom Balkanu i Turskoj – IPA FLOODS.