Мања слова Већа слова РСС
>

Вељовић и Божовић: Полиције двије државе сарадњу темеље на повјерењу и конкретним акцијама

Вељовић и Божовић: Полиције двије државе сарадњу темеље на повјерењу и конкретним акцијама
Датум објаве: 20.05.2020 13:19 | Аутор: Управа полиције

Испис Штампај страницу


Директор Управе полиције Веселин Вељовић данас се састао са амбасадором Републике Србије у Црној Гори Владимиром Божовићем. 

Црногорска полиција отворено и о свим садржајима сарађује са полицијом Републике Србије у борби против свих облика криминала посебно у борби против организованог криминала – истакао је Вељовић и додао да континуирано добра сарадња у истрагама најтежих кривичних дјела даје конкретне резултате и да се размјена података остварује у реалном времену. 

Између полиција двије државе постоји однос повјерења и партнерства, заједнички је оцјењено на састанку, а овај однос је примјер одличне регионалне полицијске сарадње. 

Директор Вељовић је амбасадора упознао са изузетним резултатима постигнутим у области међународне полицијске сарадње која је резултирала великим заплијенама опојних дрога. 

Божовић је оцјенио да Управа полиције обавља врло тежак и одговоран посао у очувању мира и стабилности, препознао професионалност црногорске полиције и висок степен одговорности у поступању и када је конзуларна сарадња Републике Србије и Црне Горе у питању. 

Саговорници су похвалили рад граничних полиција обје државе.