Manja slova Veća slova RSS
>

Cetinje: Policija rasvijetlila tešku krađu počinjenu prije više od dvije i po godine; krivična prijava protiv bezbjednosno interesantnog lica

Datum objave: 19.03.2019 10:43 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su državnom tužiocu u ODT u Cetinju podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica V.T. (36) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je u julu 2016. godine počinio krivično djelo teška krađa u kojem je otuđio stvari veće vrijednosti.

Sumnja se naime da je V.T, 29.07.2016. godine, prvo obio dvoje vrata od stana M.K. u Cetinju a potom iz stana otuđio 18 ručnih satova čija je pojedinačna vrijednost od 250 do 1.500 eura, zlatni lanac vrijednosti 350 eura i jedan lap top.

Policijski službenici OB Cetinje rasvijetlili su ovo krivično djelo preduzimajući operativne mjere i radnje i na osnovu prikupljenih materijalnih dokaza.

Osim toga, službenici OB Cetinje su od 01. februara 2019. godine do danas izvršili četiri ciljane racije u ugostiteljskim objektima, kontrolisali 116 bezbjednosno interesantnih lica od kojih je sankcionisano šest lica. Privremeno su oduzeta četiri vozila od ovih lica, kako bi se izvršile provjere.