Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Sjutra u 11,00h posjeta SAJ-a Resursnom centru za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom „1. jun“ i Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica / IZJAVA

Datum objave: 24.12.2018 13:33 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Obavještavamo Vas da će sjutra, u utorak 25. decembra 2018. godine, u 11,00 časova, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) Uprave policije, povodom novogodišnjih praznika, posjetiti Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom „1. jun“ i Resursni centar za djecu i mlade Podgorica.

Zajednička posjeta resursnim centrima će biti organizovana u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade Podgorica, na adresi Ulica Princeze Ksenije br. 6, naselje Zabjelo, Podgorica.

Službenici SAJ-a uručiće djeci didaktički i edukativni materijal, kao i novogodišnje poklon paketiće, a tokom posjete pripadnici SAJ-a izvešće djeci i mladima – štićenicima ova dva resursna centra i pokaznu vježbu borilačkih vještina.

Izjavu će tim povodom, u navedeno vrijeme, u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade Podgorica, dati komandir A tima u SAJ-u Miloš Rakonjac.

Novčana sredstva za ovu humanitarnu akciju prikupili su policijski službenici SAJ-a od svojih primanja, a na ovaj način su umjesto svečanosti željeli da obilježe 46 godina od osnivanja SAJ-a.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.