Manja slova Veća slova RSS
>

Cetinje: Rasvijetljena teška krađa na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima počinjena prije dva mjeseca; osumnjičeni lišen slobode

Datum objave: 09.08.2018 12:57 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje identifikovali su i lišili slobode osumnjičenog za krivično djelo teška krađa koje je prije dva mjeseca izvršeno na štetu hotela „Monte Rosa“ na Ivanovim Koritima.

Naime, u noći između 12. i 13. juna 2018. godine, tada nepoznato lice je provalilo u prostorije hotela „Monte Rosa“, koji se nalazi u mjestu Ivanova Korita – Opština Cetinje, odakle je iz sefa otuđilo 1.995 eura a osim toga otuđilo je i risiver.

Službenici OB Cetinje preduzimali su intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja koje su dovele do identifikovanja B.R. (22) iz Andrijevice kao lica osumnjičenog za izvršenje ovog krivičnog djela. On je lišen slobode juče, 08. avgusta 2018. godine, a državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju će biti priveden u zakonskom roku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.