Мања слова Већа слова РСС
>

Полиција предузима интензивне мјере и радње у циљу расвјетљавања кривичног дјела у којем је повреду од ватреног оружја задобила новинарка О.Л.

Датум објаве: 08.05.2018 22:51 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


Вечерас око 21,00 час дошло је до употребе ватреног оружја у Булевару Светог Петра Цетињског у Подгорици у којем је повреду задобила новинарка О.Л.

Полиција је, одмах по пријави, предузела мјере и радње у циљу расвјетљавања догађаја.

О.Л. је транспортована у медицинску установу ради пружања љекарске помоћи. У догађају је задобила прострелну рану у предјелу десне поткољенице.

На лицу мјеста се врши увиђај. Извршена је блокада града и врше се појачане контроле. Полицијски службеници изузимају снимке са видео надзора у близини лица мјеста извршења кривичног дјела. У току су криминалистичка обрада и друге полицијско – тужилачке активности које се предузимају ради идентификовања лица које је извршило ово кривично дјело и расвјетљавања свих околности овог догађаја.

Управа полиције осуђује ово кривично дјело учињено на штету новинарке и предузеће све законом прописане мјере и радње, у координацији са тужилаштвом, како би овај догађај у потпуности био расвијетљен.