Manja slova Veća slova RSS
>

Rožaje: Policijski službenik teško povrijeđen dok je vršio kontrolu saobraćaja; vozač koji je vozilom naletio na njega priveden

Datum objave: 13.11.2017 21:20 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Danas se desila saobraćajna nezgoda u kojoj je naš kolega teško povrijeđen dok je bio na dužnosti i obavljao službene poslove i zadatke.

Naime, danas, 13.11.2017.godine oko 18,40 časova, na magistralnom putu br. 2 u ulici Ibarskoj, Opština Rožaje, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač A.D. (27) iz Rožaja koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Seat Cordoba“, beranskih registarskih oznaka, i policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Rožaje A.B. iz Rožaja.

Do nezgode je došlo na način što se vozač A.D. pomenutim vozilom kretao iz pravca Kalača u pravcu Rožaja i dolaskom na kritično mjesto je iz za sada nepoznatih razloga ostvario kontakt sa policijskim službenikom A.B. koji je u trenutku nezgode vršio kontrolu saobraćaja na magistralnom putu br. 2 u pomenutoj ulici, neposredno ispred marketa u Rožajama.

Uviđaj na licu mjesta je izvršio državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama zajedno sa uviđajnom ekipom OB Rožaje.

Policijski službenik A.B. je zadobio teške tjelesne povrede. Nakon ukazane prve pomoći u Jedinici za hitnu medicinsku pomoć u Rožajama on je transportovan u Medicinski centar Berane radi daljeg ljekarskog tretmana.

Vozač A.D. je priveden i dalje mjere i radnje prema njemu biće preduzete shodno konsultacijama sa nadležnim tužiocem.