>

Četiri lica uhapšena zbog nepoštovanja priveremnih mjera zabrane

Datum objave: 17.03.2020 15:26 | Autor: UP

Ispis Štampaj stranicu


Policija u Podgorici i Mojkovcu lišila slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršila tri krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

U Podgorici su slobode lišeni S.M. (54) i D.S. (47), koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekata „Zetski dom“ u Zeti i na taj način prekršile privremenu mjeru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori.

Podgorička policija je lišila slonode i A.D. (27) zbog istog krivičnog djela koje je počinio na način što je otvorio ugostiteljski objekat „Teatro“ u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.

Policija u Mojkovcu je lišila slobode V.B. zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. On je juče otvorio ugostitetljski objekat „Rovca“, vršio ugostiteljske usluge i tim prekršio privremenu mjeru zabranu koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprječavanju prenošenja korona virusa u Crnoj Gori.

Lica će uz krivične prijave biti privedena nadležnom tužitvima na dalje postupanje.