Manja slova Veća slova RSS

Kako Vam se dopada sajt?


Aktuelnosti

24.10.2014.

Policija u Kotoru pronašla i oduzela vatreno oružje

Policija u Kotoru pronašla i oduzela vatreno oružje

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Kotor su danas, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, izvršili pretres putničkog motornog vozila marke „Audi A4“, kojim je upravljao K.B. iz Kotora.

više...
24.10.2014.

Policija u Kotoru lišila slobode dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo iznude

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, danas lišili slobode D.D. i J.J., zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo iznude na štetu Netzmeskal Marjana iz Kotora.

više...
24.10.2014.

Podgorička policija zaplijenila 500 grama heroina

Podgorička policija zaplijenila 500 grama heroina

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Sektora kriminalističke policije Grupe za suzbijanje droge Podgorica su juče, 23. oktobra 2014. godine, lišili slobode dva lica i oduzeli 500 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin, 5 komada municije, novac u iznosu od 510 eura i vozilo korišteno u izvršenju .

više...
23.10.2014.

Interpol: Službenici NCB Interpol Podgorica realizovali dvije ekstradicije

Službenici NCB Interpol Podgorica su 21. oktobra 2014. godine, na graničnom prelazu “Aerodrom Podgorica” realizovali ekstradiciju J.B. iz Bosne iz Hercegovine, koji se nalazio u ekstradicionom pritvoru.

više...
23.10.2014.

Podgorička policija rasvijetlila kradju iz rezidencije Ambasade Poljske

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su danas rasvijetlili krivično djelo kradje – ušunjavanje u kuću iz člana 239 KZCG, počinjenog na štetu D.P. koji kao zakupac koristi Ambasada Republike Poljske.

više...