Мања слова Већа слова РСС
>

Лишена слободе по потјерници НЦБ Интерпол Подгорица

Датум објаве: 17.02.2014 14:39 | Аутор: УП

Испис Штампај страницу


Поступајући по међународној потјерници расписаној од стране Националног централног бироа Интерпол Подгорица, 14. фебруара 2014. године, у Републици Србији, лишена је слободе Н.М. (37), рођена у Пљевљима.

Н.М. се потражује на основу издате наредбе Основног суда у Пљевљима, ради обезбјеђивања њеног присуства у кривичном поступку који се против ње води, због основане сумње, да је починила кривично дјело злоупотреба положаја у привредном пословању.

Подсјећамо да су службеници Центра безбједности Пљевља –Управе полиције, Министарства унутрашњих послова, 10. октобра 2013. године, поднијели кривичну пријаву против Н.М, због основане сумње, да је починила поменуто кривично дјело злоупотребом свог положаја у погледу располагања туђом имовином.
Н.М. је, како се сумња, у периоду од 22. јануара 2009. године до 31. децембра 2012. године, у својству одговорног лица – референта у Првој банци Црне Горе - Филијала Пљевља у више наврата подигла новац са рачуна клијента ове банке С.Б. у укупном износу од 22.955 еура, оштећујући С.Б. за наведени износ.