Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

ZUP

07.05.2015.

Ranitović: Upoznavanje sa novim Zakonom o upravnom postuku i procesom harmonizacije zakona

Ranitović: Upoznavanje sa novim Zakonom o upravnom postuku i procesom harmonizacije zakona Novi Zakon o upravnom postupku (ZUP) treba da pruži procesnu sigurnost strankama i da podspiješi kvalitet rada državnih i drugih organa koji ga primjenjuju, poručila je generalna direktorica Direktorata za državnu upravu i lokalnu samoupravu u MUP-u Dragana Ranitović na današnjoj radionici namijenjenoj visoko-rukovodnom kadru u ministarstvima, koja je održana u prostorijama Uprave za kadrove.

12.02.2015.

Nastavljena serija okruglih stolova o novom Zakonu o upravnom postupku

Nastavljena serija okruglih stolova o novom Zakonu o upravnom postupku

Današnjom prezentacijom nastavljena je serija okruglih stolova koju Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava za kadrove organizuju u cilju upoznavanja predstavnika državnih organa sa novim Zakonom o upravnom postupku (ZUP).

11.02.2015.

Održana prva prezentacija novog Zakona o upravnom postupku

Održana prva prezentacija novog Zakona o upravnom postupku

Prva od šest prezentacija novog Zakona o upravnom postupku (ZUP) okupila je danas u Podgorici predstavnike visoko rukovodnog kadra iz ministarstava i samostalnih organa uprave.

10.02.2015.

Sjutra prezentacija novog Zakona o upravnom postupku

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava za kadrove, uz tehničku podršku IPA projekta “Jačanje kapaciteta upravljanja EU sredstvima i opštih upravnih procedura“ finansiranim od strane EU, sjutra 11. februara 2015. godine, organizuje prvu od šest prezentacija novog Zakona o upravnom postupku (ZUP).

05.11.2014.

Na konferenciji za medije predstavljen Predlog zakona o upravnom postupku

Na konferenciji za medije predstavljen Predlog zakona o upravnom postupku

Pres konferencija povodom Predloga zakona o upravnom postupku (ZUP) održana je danas, 5. novembra, u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova. Predlog ZUP-a medijima su predstavili državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Jadranka Vojinović i sudija Vrhovnog suda, Sreten Ivanović.

04.11.2014.

Pres konferencija povodom Predloga zakona o upravnom postupku

Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje sjutra, 05.11.2014. godine u 11h pres konferenciju povodom Predloga Zakona o upravnom postupku (ZUP), koji je utvrdila Vlada Crne Gore i koji se trenutno nalazi u skupštinskoj proceduri.