Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

Сјутра конференција за медије поводом завршетка кампање „Поштуј живот, врати оружје“

Датум објаве: 13.06.2016 14:21 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


Министарство унутрашњих послова у сарадњи са Канцеларијом Програма Уједињених нација за развој (УНДП), Организацијом за европску безбједност и сарадњу (ОЕБС), Амбасадом СР Њемачке и невладином организацијом Центар за демократску транзицију (ЦДТ), сјутра, 14. јуна 2016. године организује конференцију за медије на којој ће бити представљени резултати примјене новог Закона о оружју, као и једногодишње кампање „Поштуј живот, врати оружје“. Кампању је финансијски подржала Европска унија, кроз УНДП/СЕЕСАЦ (Центар за контролу лаког и малокалибарског оружја у Југоисточној Европи).

На конференцији заказаној за 10:00 часова, која ће се одржати у ПР центру (Булевар Јосипа Броза 23А), говориће министар унутрашњих послова Горан Даниловић, стална координаторка Система УН и стална представница УНДП у Црној Гори, Фиона Меклуни, шефица мисије ОЕБС-а у Црној Гори, амбасадорка Јанина Хребичкова, амбасадорка СР Њемачке у Црној Гори Гудрун Елизабет Штајнакер, и извршни директор ЦДТ-а, Драган Копривица.

Конференција ће бити прилика да се уруче награде за три првопласирана ликовна рада на конкурсу који је у оквиру кампање „Поштуј живот, врати оружје“ спроведен у основним школама на територији цијеле Црне Горе.


Позивамо Вас да медијски испратите овај догађај.