Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

Aktuelnosti - Direktorat za vanredne situacije

01.06.2017.

Izvještaj o pregledu subjekata i pregledu dobijenih inicijativa, predloga, sugestija i komentara u konsultacijama u vezi pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija

U skladu sa članom 8 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“,broj 12/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje podatke o završenim konsultacijama u vezi postupka pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija.

31.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u opštinama Gusinje i Plav

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe zaštite i spašavanja, sjutra 1. juna 2017. godine, u Gusinju, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara.

30.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u opštinama Šavnik i Tivat

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 31. maja 2017. godine, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara na sljedećim lokacijama:

29.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u Plužinama, Petnjici i Baru

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 30. maja 2017. godine, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara na sljedećim lokacijama:

28.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u Budvi, Kotoru, Nikšiću i Andrijevici

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 29. maja 2017. godine, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara na sljedećim lokacijama:

26.05.2017.

Realizovana Nacionalna terenska vježba “CBRN LAZINE 2017”

Realizovana Nacionalna terenska vježba “CBRN LAZINE 2017”

Direktorat za vanredne situacije MUP-a u okviru projekta „Jačanje kapaciteta za prvi odgovor u CBRN-u i regionalna saradnja zemalja jugoistočne Evrope, južnog Kavkaza, Moldavije i Ukrajine“, realizovao je danas Nacionalnu terensku vježbu „CBRN LAZINE 2017“ na lokaciji Lazine u opštini Danilovgrad.

25.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u Podgorici, Rožajama, Kolašinu, Herceg Novom i Pljevljima

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe zaštite i spašavanja, sjutra 26. maja 2017. godine, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara u Podgorici, Rožajama, Kolašinu, Herceg Novom i Pljevljima.

25.05.2017.

Sjutra se održava Nacionalna terenska vježba „CBRN LAZINE 2017”

Direktorat za vanredne situacije MUP-a sjutra, 26. maja 2017. godine, sa početkom u 10:00 časova organizuje Nacionalnu terensku vježbu „CBRN LAZINE 2017“, na lokaciji Lazine u opštini Danilovgrad (bivša osnovna škola u Lazinama, koja se nalazi na starom putu Podgorica - Danilovgrad).

24.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u opštinama Cetinje, Žabljak i Berane

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 25. maja 2017. godine, na Cetinju, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara na Gradskom trgu sa početkom u 10:00 časova.

23.05.2017.

Kampanja „Mjesec zaštite od požara“ u Danilovgradu

U okviru kampanje „Mjesec zaštite od požara“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službe Zaštite i spašavanja, sjutra 24. maja 2017. godine, u Danilovgradu, dijeliće letke i razgovarati sa građanima o smanjenju rizika i preventivnom djelovanju u slučaju požara. Aktivnosti će se odigravati na Gradskom trgu sa početkom u 11:00 časova.