Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Obavještenje o postupanje Centralne komisije po prigovoru

Datum objave: 31.10.2018 10:14 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


Shodno Javnom pozivu zainteresovanim licima za prijavljivanje na Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u Policiji''


OBAVJEŠTAVAMO

da je Centralna komisija dana 31.10.2018. godine postupila po prigovoru:

Seida Mukovića, dostavljenog 29.10.2018. godine, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u policiji'', koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K

Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neblagovremen.Centralna komisija je povodom prigovora Nikole Boškovića dobila zatraženu informaciju o rezulatatima pomenutih kandidata od strane Komisije za ocjenu fizičke spremnosti kandidata i na osnovu toga, Centralna komisija je dana 31.10.2018. godine postupila po prigovoru:

Nikole Boškovića, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u policiji'', koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.


Z A K LJ U Č A K

Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neosnovan.