Мања слова Већа слова РСС

Питајте Министарство

>

Обавјештење о поступање Централне комисије по приговорима

Датум објаве: 30.10.2018 12:37 | Аутор: МУП

Испис Штампај страницу


Сходно Јавном позиву заинтересованим лицима за пријављивање на Програм образовања ,,Оспособљавање за рад у Полицији''

ОБАВЈЕШТАВАМО


да је Централна комисија дана 30.10.2018. године поступила по приговору:


1. Адија Дервановића, из разлога јер је исти уврштен на Списак кандидата/киња који нису задовољили критеријуме провјере физичке способности за Програм образовања оспособљавање за рад у полицији, који је објављен дана 23. октобра 2018. године на сајту Министарства унутрашњих послова.

З А К Љ У Ч А К

Комисија је размотрила наведени приговор и одбила као неоснован.


2. Николе Бољевића, из разлога јер је исти уврштен на Списак кандидата/киња који нису задовољили критеријуме провјере физичке способности за Програм образовања оспособљавање за рад у полицији, који је објављен дана 23. октобра 2018. године на сајту Министарства унутрашњих послова.

З А К Љ У Ч А К

Комисија је размотрила наведени приговор и одбила као неоснован.


3. Николе Бошковића, из разлога јер је исти уврштен на Списак кандидата/киња који нису задовољили критеријуме провјере физичке способности за Програм образовања оспособљавање за рад у полицији, који је објављен дана 23. октобра 2018. године на сајту Министарства унутрашњих послова.

З А К Љ У Ч А К


Комисија је размотрила наведени приговор и донијела одлуку да се од Комисије за оцјену физичке спремности кандидата затражи информација о резулататима поменутог кандидата.
Централна комисија је поводом приговора Милоша Вучинића и Ђура Јарамаза добила затражену информацију о резулататима поменутих кандидата од стране Комисије за оцјену физичке спремности кандидата.

На основу тога Централна комисија је дана 30.10.2018. године поступила по приговору:


1. Милоша Вучинића, из разлога јер је исти уврштен на Списак кандидата/киња који нису задовољили критеријуме провјере физичке способности за Програм образовања оспособљавање за рад у полицији, који је објављен дана 23. октобра 2018. године на сајту Министарства унутрашњих послова.

З А К Љ У Ч А К


Комисија је размотрила наведени приговор и одбила као неоснован.2. Ђура Јарамаза, из разлога јер је исти уврштен на Списак кандидата/киња који нису задовољили критеријуме провјере физичке способности за Програм образовања оспособљавање за рад у полицији, који је објављен дана 23. октобра 2018. године на сајту Министарства унутрашњих послова.

З А К Љ У Ч А К


Комисија је размотрила наведени приговор и одбила као неоснован.