Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Ministarstvo

>

Obavještenje o postupanje Centralne komisije po prigovorima

Datum objave: 30.10.2018 12:37 | Autor: MUP

Ispis Štampaj stranicu


Shodno Javnom pozivu zainteresovanim licima za prijavljivanje na Program obrazovanja ,,Osposobljavanje za rad u Policiji''

OBAVJEŠTAVAMO


da je Centralna komisija dana 30.10.2018. godine postupila po prigovoru:


1. Adija Dervanovića, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja osposobljavanje za rad u policiji, koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K

Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neosnovan.


2. Nikole Boljevića, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja osposobljavanje za rad u policiji, koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K

Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neosnovan.


3. Nikole Boškovića, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja osposobljavanje za rad u policiji, koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K


Komisija je razmotrila navedeni prigovor i donijela odluku da se od Komisije za ocjenu fizičke spremnosti kandidata zatraži informacija o rezulatatima pomenutog kandidata.
Centralna komisija je povodom prigovora Miloša Vučinića i Đura Jaramaza dobila zatraženu informaciju o rezulatatima pomenutih kandidata od strane Komisije za ocjenu fizičke spremnosti kandidata.

Na osnovu toga Centralna komisija je dana 30.10.2018. godine postupila po prigovoru:


1. Miloša Vučinića, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja osposobljavanje za rad u policiji, koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K


Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neosnovan.2. Đura Jaramaza, iz razloga jer je isti uvršten na Spisak kandidata/kinja koji nisu zadovoljili kriterijume provjere fizičke sposobnosti za Program obrazovanja osposobljavanje za rad u policiji, koji je objavljen dana 23. oktobra 2018. godine na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Z A K LJ U Č A K


Komisija je razmotrila navedeni prigovor i odbila kao neosnovan.