Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

28.02.2019.

Sjutra obilježavanje Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori

Ministarstvo unutrašnjih poslova sjutra, 1. marta 2019.godine, organizuje svečanost povodom Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite.

19.02.2019.

Ministar Nuhodžić učestvovaće u radu VI međunarodne konferencije ministara unutrašnjih poslova Budimpešta procesa u Istanbulu

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće u radu VI međunarodne konferencije ministara unutrašnjih poslova Budimpešta procesa „Partnerstvo za migracije zemalja puteva svile“, koja se od 19-21. februara 2019. godine održava u Istanbulu. Domaćin konferencije je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Turske, kao predsjedavajući Budimpešta procesom.

04.02.2019.

Ministar Nuhodžić sjutra u Briselu sa evropskim komesarom za migracije i unutrašnje poslove Dimitrisom Avramopulosom

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, sastaće se sjutra, 05. februara 2019. godine, u Briselu sa evropskim komesarom za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo Dimitrisom Avramopulosom sa kojim će razgovarati o saradnji u oblasti migracija i zaštite granica...

21.01.2019.

Ministar Nuhodžić sjutra na trilateralnom sastanku u Zagrebu

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić sastaće se sjutra, 22. januara 2019. godine u Zagrebu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davorom Božinovićem i ministrom unutrašnjih poslova Republike Albanije Sanderom Lešajem.

13.12.2018.

MUP i CDT u saradnji sa Misijom OEBS-a sjutra predstavljaju Nacionalnu platformu za suzbijanje nasilnog ekstremizma

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Centar za demokratsku tranziciju (CDT), u saradnji sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, sjutra, 14. decembra, predstaviće Nacionalnu platformu za suzbijanje nasilnog ekstremizma. Platforma pod sloganom „Zajedno protiv nasilnog ekstremizma” biće predstavljena u hotelu Centreville, u Podgorici, sa početkom u 10 sati.

09.12.2018.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić otputovao na čelu delegacije Crne Gore u Marakeš na Međuvladinu konferenciju o migracijama

Delegacija Vlade Crne Gore koju predvodi ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić otputovala je danas u Marakeš, Kraljevina Maroko, gdje će 10. i 11. decembra 2018. godine učestvovati na Međuvladinoj konferenciji o migracijama, pod pokroviteljstvom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija...

21.11.2018.

Ministar Nuhodžić sjutra u Rimu na Evropskom forumu o smanjenju rizika od katastrofa

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće sjutra, 22. novembra 2018. godine, na Evropskom forumu o smanjenju rizika od katastrofa (EFDRR) u Rimu, koji organizuje Vlada Republike Italije – Direktorat za civilnu zaštitu i Kancelarija Ujedinjenih nacija za smanjenje rizika od katastrofa, u saradnji sa Evropskom komisijom i Savjetom Evrope. U okviru Foruma, biće održan ministarski okrugli sto na temu Zaštita građana Evrope: društveni konsenzus o otpornosti na katastrofe.

18.11.2018.

Ministar Nuhodžić sjutra u Beču na konferenciji "Evropske vrijednosti, vladavina prava i bezbjednost"

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće sjutra, 19. novembra 2018, na konferenciji "Evropske vrijednosti, vladavina prava i bezbjednost" na poziv saveznog ministra unutrašnjih poslova Republike Austrije Herberta Kikla.

14.11.2018.

Kampanja „Budi spreman, smanji rizik“ sjutra u Podgorici i Kotoru

U okviru kampanje „Budi spreman, smanji rizik“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službi zaštite i spašavanja, sjutra 15. novembra 2018.godine, razgovaraće sa građanima i dijeliti brošure o smanjenju rizika od poplava.

04.10.2018.

Ministar Nuhodžić sjutra u Tirani na Forumu EU-Zapadni Balkan

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće sjutra, 05. oktobra 2018. godine, na Forumu ministara pravde i unutrašnjih poslova, EU-Zapadni Balkan koji se održava u Tirani.