Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

10.10.2019.

Pokazna vježba simuliranje zemljotresa i evakuacije u OŠ „Branko Božović“

Aktivnost, u okviru kampanje „Dani smanjenja rizika od katastrofa 2019, Budi odgovoran – smanji rizik“, pokazna vježba simuliranje zemljotresa i evakuacije biće realizovana u petak, 11. oktobra u 9.30 sati, u OŠ „Branko Božović“, u Podgorici.

06.10.2019.

NAJAVA: Ministar Nuhodžić sjutra u Luksemburgu potpisuje Sporazum između Crne Gore i Evropske unije o saradnji sa FRONTEX-om

NAJAVA: Ministar Nuhodžić sjutra u Luksemburgu potpisuje Sporazum između Crne Gore i Evropske unije o saradnji sa FRONTEX-om

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, će sjutra, 07. oktobra 2019. godine, u Luksemburgu, sa ministarkom unutrašnjih poslova Finske Mariom Ohisalo i evropskim komesarom za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo Dimitrisom Avramopulosom, potpisati Sporazum između Crne Gore i Evropske unije o aktivnostima koje sprovodi Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu (Frontex).

01.10.2019.

Sjutra svečano otvaranje terenske vježbe NICS MONTENEGRO 2019 na temu gašenja požara na otvorenom prostoru i testiranja najsavremenijih informacionih tehnologija

Danas počinje terenska vježba NICS MONTENEGRO 2019, koja se održava u okviru NATO Programa nauka za mir i bezbjednost. Tema vježbe je gašenje požara na otvorenom prostoru i testiranje najsavremenijih informacionih tehnologija za koordiniranje i rukovođenje u zaštiti i spašavanju.

01.10.2019.

Svečanom akademijom sjutra se obilježava Dan unutrašnjih poslova

Svečanom akademijom koja će se održati u Vladinom domu na Cetinju, sjutra, 02. oktobra 2019. godine, sa početkom u 20:00 časova, obilježava se Dan unutrašnjih poslova. Ovim povodom, prisutnima će se obratiti ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije dr Veselin Veljović...

29.09.2019.

Svečanost povodom završetka stambenog objekta Sindikata bezbjednosnih institucija

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić prisustvovaće sjutra, u ponedjeljak, 30. septembra 2019. godine, u 12,00 časova, svečanosti povodom završetka radova na stambenom objektu Sindikata bezbjednosnih institucija na Starom aerodromu u Podgorici (Zmaj Jovina bb)...

18.09.2019.

MUP i Uprava policije sjutra u Podgorici organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi

U susret obilježavanju 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, sjutra, u četvrtak, 19.09.2019.godine organizuju humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

10.07.2019.

Sjutra obilježavanje Međunarodnog dana uništavanja oružja

Povodom Međunarodnog dana uništavanja oružja, Ministarstvo unutrašnih poslova Crne Gore, uz podršku Evropske unije i UNDP/SEESAC (Centra za kontrolu lakog i malokalibarskog oružja u Jugoistočnoj i Istočnoj Evropi), uništiće 990 komada oružja i 269 djelova za oružje. Događaj je podržala i Misija Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju u Crnoj Gori (OEBS), kao i nevladina organizacija Centar za demokratsku tranziciju (CDT).

16.06.2019.

Ministar Nuhodžić danas i sjutra u Beogradu

Na poziv potpredsjednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojše Stefanovića, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Mevludin Nuhodžić, boraviće danas i sjutra u posjeti Republici Srbiji, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

09.06.2019.

Ministar Nuhodžić u radnoj posjeti Sloveniji

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić putuje danas u radnu posjetu Republici Sloveniji na poziv ministra unutrašnjih poslova Boštjana Poklukara.

20.05.2019.

Najava: Predstavljanje Baze podataka o porodičnom nasilju

Baza podataka o porodičnom nasilju biće predstavljena i zvanično puštena u rad na konferenciji za medije koju zajednički organizuju Kancelarija UNDP u Crnoj Gori, Delegacija Evropske unije, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Ministarstvo unutrašnjih poslova.