Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

22.10.2014.

Ministar Konjević sjutra sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiem

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se sjutra, 23. oktobra 2014. godine sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara američkog Stejt dipartmenta Hojt Jiom (Hoyt Yee), koji će boraviti u službenoj posjeti Crnoj Gori.

21.10.2014.

Ministar Konjević i direktor Stojanović danas na pres konferenciji povodom hapšenja S.K.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović održaće danas pres konferenciju povodom hapšenja crnogorskog državljanina S.K.

17.10.2014.

Konferencija za medije povodom vježbe „IPA MNE QUAKE 2014“

Međunarodna terenska vježba sa scenariom zemljotresa „IPA MNE QUAKE 2014“, biće organizovana u Podgorici od 20. do 24. oktobra, kao dio projekta „Civilna zaštita za zemlje kandidate i potencijalne kandidate“. Tim povodom biće održana pres konferencija u Direktoratu za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u ponedjeljak, 20.oktobra 2014. u 12:00h (Plava zgrada u ulici Ilije Plamenca bb, kod Dak petrol pumpe na Zabjelu).

12.10.2014.

MUP obilježava Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore sjutra, 13. oktobra, obilježava Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa. Tim povodom predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a u saradnji sa Ministarstvom prosvjete organizovaće predavanje na temu „Smanjenje rizika od katastrofa sa akcentom na poplave“, i podijeliće promotivni materijal u nekoliko crnogorskih osnovnih škola.

30.09.2014.

Kosovski i crnogorski biometrijski timovi zajedno rješavaju status IRL u Crnoj Gori

Osmočlani mobilni biometrijski tim Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova doputovao je u Crnu Goru i počeo rad na verifikacijama i izdavanju osnovne dokumentacije interno raseljenim licima sa Kosova. Timovi će odvojeno raditi do 3.oktobra u Kampu Konik na periferiji Podgorice, a četvrti-mobilni, u opštinama Nikšić, Pljevlja, Rožaje, Berane, Bar i Herceg Novi.

29.09.2014.

SJUTRA POTPISIVANJE SPORAZUMA O OPERATIVNOJ I STRATEŠKOJ SARADNJI IZMEĐU CRNE GORE I EUROPOLA

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović boraviće sjutra u zvaničnoj posjeti EUROPOL-u u Hagu, gdje će se sastati sa direktorom te institucije Robom Vejnrajtom. Ministar Konjević i direktor kancelarije evropske policije Vejnrajt potpisaće Sporazum o operativnoj i strateškoj saradnji između Crne Gore i EUROPOL-a.

26.09.2014.

Sastanak generalnih direktora za civilnu zaštitu u Rimu

Sastanak generalnih direktora za civilnu zaštitu zemalja članica EU, Evropskog ekonomskog prostora (EEA) i zemalja kandidata i potencijalnih kandidata, zemalja Zapadnog Balkana i Turske, održaće se, u periodu od 29. do 30. septembra 2014. godine u Rimu, Republika Italija.

23.09.2014.

Sjutra okrugli sto na temu „Razvoj nevladinih organizacija – aktuelno stanje i perspektive“

U organizaciji Ministartsva unutrašnjih poslova i OSCE misije u Crnoj Gori sjutra, 24. septembra 2014. godine sa početkom u 10:00h u hotelu Ramada u Podgorici održaće se okrugli sto na temu „Razvoj nevladinih organizacija – aktuelno stanje i perspektive“.

22.09.2014.

Ministar Konjević u zvaničnoj posjeti Francukoj

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević otputovao je u zvaničnu posjetu Parizu gdje će se sastati sa francuskim ministrom unutrašnjih poslova Bernarom Kazanevom. Ovo će biti prvi zvaničan susret ministara unutrašnjih poslova Crne Gore i Francuske.

14.09.2014.

Sastanak ministara unutrašnjih poslova Crne Gore i Republike Makedonije Raška Konjevića i Gordane Jankuloske

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se u ponedjeljak 15. septembra sa ministarkom unutrašnjih poslova Republike Makedonije Gordanom Jankuloskom kako bi razmijenili iskustva o evropskim integracijama dvije zemlje, regionalnoj saradnji u toku turističke sezone i potpisali Sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola.