Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

03.02.2015.

Sjutra predstavljanje novog Zakona o strancima

Ministarstvo unutrašnjih poslova sjutra, 04. februara 2015. godine, organizuje konferenciju za medije povodom novog Zakona o strancima koji je na snagu stupio početkom januara ove godine.

26.01.2015.

Sjutra potpisivanje Memoranduma o saradnji i prezentacija projekta „Prekogranična zaštita od požara“ između BiH i Crne Gore

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine, Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore (FORS Montenegro) i Institut zaštite od požara i eksplozija (INZA) iz Sarajeva, potpisaće sjutra, 27. januara 2015. godine, Memorandum o saradnji na realizaciji IPA projekta „Prekogranična zaštita od požara“, koji finansira Evropska unija u okviru Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

21.01.2015.

Sjutra predstavljanje aplikativnih rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku

Ministarstvo unutrašnjih poslova realizovalo je aplikativna rješenja za implementaciju Zakona o biračkom spisku i predstaviće ga sjutra 22. januara 2015. godine na konferenciji za štampu.

20.01.2015.

Ministar Konjević sjutra sa šefovima diplomatskih misija država članica EU u Crnoj Gori

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević učestvovaće sjutra, 21. januara 2015. godine. na redovnom sastanku šefova diplomatskih misija država članica EU u Crnoj Gori.

20.01.2015.

Ministar Konjević sjutra sa ministarkom unutrašnjih poslova Finske Rasanen

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević sastaće se sjutra, 21. januara 2015. godine sa ministarkom unutrašnjih poslova Finske Paivi Rasanen koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

18.12.2014.

MVPEI i MUP: Konferencija ze medije povodom obilježavanja pet godina vizne liberalizacije

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija i Ministarstvo unutrašnjih poslova, organizuju konferenciju za medije povodom obilježavanja pet godina vizne liberalizacije.

15.12.2014.

Konferencija o uspostavljanju Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Direktorat za vanredne situacije, uz podršku Inicijative za pripremljenost i prevenciju katastrofa u jugoistočnoj Evropi (DPPI SEE) i Regionalne kancelarije Ujedinjenih nacija za smanjenje rizika od katastrofa u Evropi (UNISDR), uspostaviće Nacionalnu platformu za smanjenje rizika od katastrofa, na konferenciji koja će se održati sjutra, 16. decembra 2014. godine, u Podgorici

08.12.2014.

Najava: Info dan o NATO i EU za srednjoškolce iz Kotora u Nikšiću i Podgorici

U utorak, 9. decembra 2014. godine, Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO, uz podršku Ministarstva prosvjete, organizuje treći po redu Info dan o NATO i EU za srednjoškolce iz Kotora...

01.12.2014.

Ministar Konjević sjutra na ministarskoj konferenciji u Rimu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević učestvovaće sjutra, 2. decembra 2014. godine na ministarskoj konferenciji u Rimu (Republika Italija) koju, u cilju promocije regionalnog višekorisničkog projekta “IPA 2013 Zapadni Balkan”, organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Italije.

30.11.2014.

Ministar Konjević otvara obuku za Specijalni istražni tim za borbu protiv organizovanog kriminala i vođenje složenih istraga

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, ambasadorka SAD u Podgorici Su Kej Bran, direktor Uprave policije Slavko Stojanović i specijalna tužiteljka za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Đurđina Nina Ivanović otvoriće sjutra 1. decembra 2014. godine u 9:30 časova obuku za službenike koji bi trebalo da budu dio Specijalnog istražnog tima za borbu protiv organizovanog kriminala i vođenje složenih istraga.