Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

29.05.2015.

U ponedjeljak u Kolašinu vježba „Gašenje šumskih požara“

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u ponedjeljak, 1. juna 2015. godine, u susret ljetnjoj sezoni koja sa sobom nosi povećan rizik od požara, organizuje vježbu pod nazivom „Gašenje šumskih požara“, koja će se održati u Kolašinu (mjesto okupljanja je parking hotela Bjanka) sa početkom u 11 časova.

19.05.2015.

Ministar Konjević obići će rekonstruisane prostorije PJ Podgorica

Povodom završetka radova na rekonstrukciji Područne jedinice za upravne unutrašnje poslove MUP-a u Podgorici, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević posjetiće sjutra, 20. maja 2015. godine, novoadaptirane prostorije tzv. zgrade „Limenka“ u Ulici Jovana Tomaševića bb.

18.05.2015.

Ministar Konjević u zvaničnoj posjeti Berlinu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević boravi u zvaničnoj posjeti Berlinu gdje će se sastati sa ministrom unutrašnjih poslova SR Njemačke Tomasom de Mazijerom kao i sa predsjednikom Savezne njemačke policije Holgerom Minkom. Tokom posjete njemačkom MUP-u, biće potpisana Zajednička izjava o saradnji.

13.05.2015.

MUP i Univerzitet Mediteran sjutra potpisuju Sporazum o saradnji u oblasti visokotehnološkog kriminala i digitalne forenzike

Ministar unutrašnjih poslova mr Raško Konjević i rektor Univerziteta Mediteran prof. dr Nenad Vuković potpisaće sjutra, 14. maja 2015. godine, Sporazum o saradnji između Ministarstva unutrašnjih poslova i Fakulteta za informacione tehnologije – organizacione jedinice Univerziteta Mediteran.

11.05.2015.

Ministar Konjević i direktor Stojanović sjutra će uručiti 56 novih automobila službenicima saobraćajne policije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović uručiće sjutra, 12. maja 2015. godine, 56 novih automobila – opel astra - službenicima Sektora policije opšte nadležnosti (SPON).

05.05.2015.

Sjutra panel "Zašto NATO"

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO organizuje panel pod nazivom „Zašto NATO“ koji će se održati 6. maja 2015. godine u hotelu Ramada u Podgorici, sa početkom u 11 i 30 časova, na kojem će govoriti ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević, poslanik u hrvatskom Saboru i bivši ministar odbrane Republike Hrvatske Davor Božinović, admiral Dragan Samardžić i izvršni direktor NVO Alfa Centar Aleksandar Dedović.

28.04.2015.

Ministar Konjević sjutra u Beogradu na Konferenciji o stranim terorističkim borcima, sprečavanju radikalizma i borbi protiv terorizma u regionu Balkana

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević učestvovaće sjutra, 29. aprila na Konferenciji o stranim terorističkim borcima, sprečavanju radikalizma i borbi protiv terorizma u regionu Balkana, koju u Beogradu organizuju vlade Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih država.

14.04.2015.

Konferencija ministara unutrašnjih poslova i pravde o terorizmu u Budvi, 16-17. april 2015. god

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore, Ministarstvo pravde Crne Gore, Ministarstvo unutrašnjih poslova Slovenije i Savjet za regionalnu saradnju (RCC), kao operativni sekretarijat Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), organizuju konferenciju ministara unutrašnjih poslova i pravde posvećenu borbi protiv terorizma u Budvi 16-17. aprila 2015. godine.

07.04.2015.

Pres konferencija povodom Zakona o strancima

Povodom velikog interesovanja medija za Zakon o strancima u dijelu koji se odnosi na izdavanje radnih i boravišnih dozvola, Ministarstvo unutrašnjih poslova organizovaće konferenciju za štampu.

29.03.2015.

Ministar Konjević sjutra u Budvi povodom preseljenja Filijale za upravne unutrašnje poslove u TQ Plazu

Filijala za upravne unutrašnje poslove u Budvi u ponedjeljak, 30.marta, počeće sa radom u novim prostorijama, smještenim u centru TQ PLAZA.