Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

18.09.2015.

U ponedjeljak o reformama javnog sektora

Ključni prioriteti reforme javne uprave i pravci razvoja do 2020. godine, kao i ciljevi i razlozi za donošenje nove Strategije reforme javne uprave biće predstavljeni na okruglom stolu koji će se u ponedjeljak, 21. septembra 2015. godine, održati u apart hotelu „Premijer“ u Podgorici sa početkom u 10:00 časova.

17.09.2015.

Sjutra pres konferencija o aplikciji za registraciju boravka do 90 dana

Ministarstvo unutrašnjih poslova organizovaće sjutra 18.09.2015. godine u 12:30h u Svečanoj sali pres konferenciju povodom projekta “ Implementacija Registra boravka do 90 dana”.

01.08.2015.

Ministar Konjević posjetiće danas porodicu stradalog policajca

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević danas će u Bijelom Polju posjetiti porodicu tragično stradalog policijskog službenika Irfana Kujovića, koji je život izgubio na službenoj dužnosti, obavljajući poslove i zadatke iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima.

27.07.2015.

Trilateralni sastanak ministara unutrašnjih poslova Crne Gore, Srbije i BiH sjutra u Podgorici

Trilateralni sastanak ministara unutrašnjih poslova Crne Gore Raška Konjevića, Srbije Nebojše Stefanovića i Bosne i Hercegovine (ministar sigurnosti) Dragana Mekića održaće se sjutra, 28. 07. 2015. godine u Vili Gorica u Podgorici.

19.07.2015.

Najava: Pres konferencija povodom elektronske identifikacije birača

Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje sjutra, 20.07.2015. godine pres konferenciju vezano za elektronsku identifikaciju birača na biračkim mjestima. Na pres konferenciji, koja će se održati u Svečanoj sali MUP-a, sa početkom u 13:15 časova, govoriće ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i izvršni direktor austrijske kompanije S&T dr Peter Sturz.

29.06.2015.

Treći sastanak Posebne grupe za reformu javne uprave

U Podgorici će se 29. i 30. juna održati treći sastanak Posebne grupe za reformu javne uprave. Sastankom će kopredsjedavati državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Jadranka Vojinović i šef Jedinice za Crnu Goru u Generalnom direktoratu za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Dirk Lange.

29.06.2015.

Zajednička pogranična akcija graničnih policija Crne Gore i Albanije

Kancelarija Međunarodne organizacije za migracije (IOM) u Crnoj Gori organizovaće konferenciju za novinare na graničnom prelazu Sukobin-Murićani povodom završetka petodnevne zajedničke operacije usmjerene na borbu protiv ilegalnih migracija i prekograničnog kriminala na granici izmedju Albanije i Crne Gore. Zajednička pogranična operacija graničnih policija Albanije i Crne Gore jedna je od aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta „Unapredjenje sistema azila i miješanih migracija u Crnoj Gori“ koji finansira Delegacija EU u Crnoj Gori, a implementira IOM u Crnoj Gori u partnerstvu sa Agencijom UN za izbjeglice – UNHCR.

23.06.2015.

Pres konferencija povodom početka kampanje „Poštuj život, vrati oružje“

Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Kancelarijom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Organizacijom za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS), Ambasadom SR Njemačke i nevladinom organizacijom Centar za demokratsku tranziciju (CDT), sjutra, 24. juna, organizuje konferenciju za medije na kojoj će biti najavljen zvaničan početak kampanje „Poštuj život, vrati oružje“, koja će se sprovoditi u cilju podrške punoj implementacij novog Zakona o oružju.

22.06.2015.

Sjutra Dan javne službe, na događaju u Eu Info Centru govoriće se o etici u državnoj upravi

Povodom 23. juna – Dana javne službe, sjutra će u prostorijama Eu Info Centra (Ulica 19. decembra bb, preko puta stadiona FK „Budućnost“) biti upriličen seminar na temu „Etika u državnoj upravi“.

09.06.2015.

Ministar Konjević u Skoplju: Crna Gora preuzima predsjedavanje MARRI-jem

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević otputovao je danas u Makedoniju kako bi učestvovao na Forumu Regionalne inicijative za migracije, azil i izbjeglice (MARRI) koji se sjutra, 10. juna 2015. godine održava u Skoplju.