Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

14.12.2015.

Najava: Pres konferencija povodom potpisivanja Ugovora za nabavku AFIS sistema

Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje sjutra 15.12.2015. godine pres konferenciju povodom potpisivanja Ugovora o nabavci hardvera i licenci za softver za civilni i policijski AFIS sistem. Pres konferencija će se održati u Svečanoj sali MUP-a, bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, I sprat, sa početkom u 17:15 minuta.

08.12.2015.

Najava: Savjetovanje za direktore osnovnih škola na temu „Obrazovanje u oblasti vanrednih situacija“

Ministarstvo unutrašnjih poslova – Direktorat za vanredne situacije i Zavod za školstvo realizuju projekat čiji je cilj da se direktori i nastavno osoblje u osnovnim školama pripreme za što bolju implementaciju međupredmetne oblasti ,,Obrazovanje u oblasti vanrednih situacija”. U Zavodu za školstvo (ulica Vaka Đurovića bb), će se sjutra 9. decembra 2015. godine, s početkom u 11,00 časova održati savjetovanje sa direktorima osnovnih škola iz Podgorice, Cetinja, Nikšića, Danilovgrada, Kolašina, Plužina, Šavnika i Žabljaka.

04.12.2015.

Učešće ministra Konjevića i ministra Pažina na ministarskom Forumu EU-Zapadni Balkan u Sarajevu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i ministar pravde Zoran Pažin učestvovaće na ministarskom Forumu EU-Zapadni Balkan u oblasti pravde i unutrašnjih poslova koji se 7. i 8. decembra 2015. godine održava u Sarajevu u okviru predsjedavanja Luksemburga Savjetu EU, uz podršku Bosne i Hercegovine i u saradnji sa Evropskom komisijom.

02.12.2015.

Predstavljanje projekta MUP-a i GIZ-a sa fokusom na poplave u regionu Skadarskog jezera i rijeke Bojane

Direktorat za vanredne situacije MUP-a u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GIZ), sjutra, 03. decembra 2015. godine, organizuje konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni rezultati projekta „Adaptacija na klimatske promjene na Zapadnom Balkanu (CCAWB)“, sa fokusom na upravljanje rizicima od poplava u regionu Skadarskog jezera i rijeke Bojane.

30.11.2015.

Policijski integritet u fokusu sjutrašnjeg seminara

Uspostavljanje platforme za dijalog o ključnim pitanjima koja se odnose na integritet policije u Crnoj Gori, sa fokusom na upravljanje ljudskim resursima i profesionalni razvoj, glavna je tema seminara pod nazivom “Novija dešavanja i strateški prioriteti u podsticanju policijskog integriteta u Crnoj Gori“ koji će se sjutra, 01.12.2015. godine, održati u podgoričkom hotelu Ramada sa početkom u 09:00 časova.

25.11.2015.

Poplave u fokusu sjutrašnje konferencije Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa

Sjutra, 26. novembra 2015. godine sa početkom u 10:00 časova u Velikoj sali stare zgrade Vlade održaće se Druga konferencija Nacionalne platforme za smanjenje rizika od katastrofa. Tema ovogodišnje konferencije biće poplave, kao jedan od najdominantnijih hazarda u Crnoj Gori.

09.11.2015.

Sjutra predstavljanje Analize javnog poziva za apatride

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore u saradnji sa Agencijom Ujedinjenih nacija za izbjeglice (UNHCR) organizuje konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena Analiza javnog poziva licima koja žive u Crnoj Gori, a nemaju državljanstvo nijedne države.

27.10.2015.

Ministar Konjević u zvaničnoj posjeti Briselu

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević otputovao je u dvodnevnu posjetu Briselu tokom koje će se sastati sa predstavnicima EU i NATO.

01.10.2015.

Obilježavanje Dana unutrašnjih poslova

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore obilježiće sjutra 2.oktobra 2015.godine, Dan unutrašnjih poslova.

30.09.2015.

MUP i Alfa centar sjutra potpisuju Memorandum o bezbjednosti saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova i NVO „Alfa centar“ iz Nikšića potpisaće sjutra, 01. oktobra 2015. godine, Memorandum o saradnji u oblasti bezbjednosti saobraćaja, a u cilju podizanja svijesti svih građana o važnosti poznavanja i poštovanja saobraćajnih propisa.