Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

15.03.2016.

Danas pres MUP-a povodom iznešenih navoda o uređajima za elektronsku identifikaciju birača

Povodom navoda Demokratskog fronta u vezi sa uređajima za elektronsku identifikaciju birača, Ministarstvo unutrašnjih poslova, danas, 15. marta 2016. godine, sa početkom u 17:00 časova organizuje konferenciju za medije.

10.03.2016.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Državna izborna komisija sjutra predstavljaju aktivnosti na planu sprovođenja izbornog zakonodavstva

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Državna izborna komisija sjutra, 11. marta 2016. godine, organizuju zajedničku konferenciju za medije na kojoj će predstavnici Radne grupe za izborno zakonodavstvo MUP-a i predstavnici Državne izborne komisije, prezentovati aktivnosti koje dvije institucije preduzimaju na planu sprovođenja izbornog zakonodavstva.

29.02.2016.

Najava: Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori

Povodom 1. marta – Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite, Ministarstvo unutrašnjih poslova – Direktorat za vanredne situacije, organizuje svečanost na kojoj će biti dodijeljene nagrade pripadnicima sistema zaštite i spašavanja koji su u prethodnoj godini, po mišljenju Komisije koja je za tu svrhu formirana, u prethodnoj godini pokazali najbolje rezultate u radu.

10.02.2016.

Po prvi put u Crnoj Gori obilježiće se Evropski dan broja 112- broja za hitne situacije

Sjutra, 11. februara 2016. godine, po prvi put u Crnoj Gori obilježava se Evropski dan broja 112 – jedinstvenog broja za hitne situacije. Tim povodom Direktorat za vanredne situacije sjutra u 11:00 časova organizuje prezentaciju za medije o funkcionisanju Operativno-komunikacionog centra 112, a izjavu za javnost će dati generani direktor Direktorata za vanredne situacije, Mirsad Mulić. Prezentacija će se održati u prostorijama Direktorata za vanredne situacije, Ulica Jovana Tomaševića bb (zgrada „Limenka“, I sprat).

08.02.2016.

Sjutra predstavljanje Predloga zakona o javnim okupljanjima i javnim priredbama

Generalni direktor Direktorata za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor MUP-a Miloš Vukčević, predstaviće sjutra, 09. februara 2016. godine, glavne novine sadržane u Zakonu o javnim okupljanjima i javnim priredbama, koji se trenutno u formi predloga nalazi u skupštinskoj proceduri. Konferencija za medije održaće se u Svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, I sprat) sa početkom u 10:00 časova.

02.02.2016.

Najava: Sjutra prezentacija NATO projekta, stigla nova vozila i oprema za grupu za neeksplodirana ubojna sredstva (NUS)

Direktorat za vanredne situacije MUP-a sjutra, 03. febrauara 2016. godine, prezentovaće nova vozila i opremu dobijenu kroz NATO projekat „Jačanje kapaciteta grupe za neeksplodirana ubojna sredstva (NUS)“, koji se sprovodi u okviru programa Nauka za mir i bezbjednost. Tim povodom izjavu za javnost će dati generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić i direktor NATO projekta Arnold Šolderman.

21.01.2016.

Prezentacija novih policijskih uniformi

Ministarstvo unutrašnjih poslova predstaviće sjutra 22.01.2015. godine nove policijske uniforme. Pres konferencija povodom prezentacije uniformi ali i drugih projekata koje je MUP realizovao prošle ili će realizovati ove i narednih godina održaće se u Pres centru Vlade Crne Gore, Karađorđeva bb sa početkom u 11 časova. Na pres konferenciji će govoriti ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević.

24.12.2015.

Prezentacija projekta stacionarnih sistema za kontrolu prekoračenja brzine i prolaska kroz crveno svjetlo

Ministarstvo unutrašnjih poslova predstaviće sjutra 25.12.2015. godine u 10 časova projekat stacionarnih sistema za kontrolu prekoračenja brzine i prolaska kroz crveno svjetlo.

17.12.2015.

Najava: Okrugli sto na temu novog strateškog dokumenta za reformu javne uprave

U okviru dodatnih javnih konsultacija u vezi sa Nacrtom startegije reforme javne uprave 2016-2020. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova sjutra, 18. decembra 2015. godine, na ovu temu organizuje okrugli sto u Upravi za kadrove ( Ulica Jovana Tomaševića 2A) sa početkom u 10:00 časova.

15.12.2015.

Sjutra o novinama u Zakonu o zaštiti i spašavanju

Generalni direktor Direktorata za vanredne situacije MUP-a Mirsad Mulić, predstaviće sjutra, 16. decembra 2015. godine, glavne novine sadržane u Zakonu o izmjenama dopunama Zakona o zaštiti i spašavanju, koji se trenutno u formi predloga nalazi u skupštinskoj proceduri. Konferencija za medije održaće se u Svečanoj sali Ministarstva unutrašnjih poslova (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, I sprat) sa početkom u 10:30 časova.