Мања слова Већа слова РССПитајте Министарство

Најаве

20.05.2019.

Најава: Представљање Базе података о породичном насиљу

База података о породичном насиљу биће представљена и званично пуштена у рад на конференцији за медије коју заједнички организују Канцеларија УНДП у Црној Гори, Делегација Европске уније, Министарство рада и социјалног старања и Министарство унутрашњих послова.

28.02.2019.

Сјутра обиљежавање Дана заштите и спашавања у Црној Гори

Министарство унутрашњих послова сјутра, 1. марта 2019.године, организује свечаност поводом Дана заштите и спашавања у Црној Гори и Међународног дана цивилне заштите.

19.02.2019.

Министар Нухоџић учествоваће у раду ВИ међународне конференције министара унутрашњих послова Будимпешта процеса у Истанбулу

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће у раду ВИ међународне конференције министара унутрашњих послова Будимпешта процеса „Партнерство за миграције земаља путева свиле“, која се од 19-21. фебруара 2019. године одржава у Истанбулу. Домаћин конференције је Министарство унутрашњих послова Републике Турске, као предсједавајући Будимпешта процесом.

04.02.2019.

Министар Нухоџић сјутра у Бриселу са европским комесаром за миграције и унутрашње послове Димитрисом Аврамопулосом

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, састаће се сјутра, 05. фебруара 2019. године, у Бриселу са европским комесаром за миграције, унутрашње послове и држављанство Димитрисом Аврамопулосом са којим ће разговарати о сарадњи у области миграција и заштите граница...

21.01.2019.

Министар Нухоџић сјутра на трилатералном састанку у Загребу

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић састаће се сјутра, 22. јануара 2019. године у Загребу са министром унутрашњих послова Републике Хрватске Давором Божиновићем и министром унутрашњих послова Републике Албаније Сандером Лешајем.

13.12.2018.

МУП и ЦДТ у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а сјутра представљају Националну платформу за сузбијање насилног екстремизма

Министарство унутрашњих послова (МУП) и Центар за демократску транзицију (ЦДТ), у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Црној Гори, сјутра, 14. децембра, представиће Националну платформу за сузбијање насилног екстремизма. Платформа под слоганом „Заједно против насилног екстремизма” биће представљена у хотелу Центревилле, у Подгорици, са почетком у 10 сати.

09.12.2018.

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовао на челу делегације Црне Горе у Маракеш на Међувладину конференцију о миграцијама

Делегација Владе Црне Горе коју предводи министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовала је данас у Маракеш, Краљевина Мароко, гдје ће 10. и 11. децембра 2018. године учествовати на Међувладиној конференцији о миграцијама, под покровитељством Генералне скупштине Уједињених нација...

21.11.2018.

Министар Нухоџић сјутра у Риму на Европском форуму о смањењу ризика од катастрофа

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће сјутра, 22. новембра 2018. године, на Европском форуму о смањењу ризика од катастрофа (ЕФДРР) у Риму, који организује Влада Републике Италије – Директорат за цивилну заштиту и Канцеларија Уједињених нација за смањење ризика од катастрофа, у сарадњи са Европском комисијом и Савјетом Европе. У оквиру Форума, биће одржан министарски округли сто на тему Заштита грађана Европе: друштвени консензус о отпорности на катастрофе.

18.11.2018.

Министар Нухоџић сјутра у Бечу на конференцији "Европске вриједности, владавина права и безбједност"

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће сјутра, 19. новембра 2018, на конференцији "Европске вриједности, владавина права и безбједност" на позив савезног министра унутрашњих послова Републике Аустрије Херберта Кикла.

14.11.2018.

Кампања „Буди спреман, смањи ризик“ сјутра у Подгорици и Котору

У оквиру кампање „Буди спреман, смањи ризик“, представници Директората за ванредне ситуације МУП-а и служби заштите и спашавања, сјутра 15. новембра 2018.године, разговараће са грађанима и дијелити брошуре о смањењу ризика од поплава.