Мања слова Већа слова РССПитајте Министарство

Најаве

10.07.2019.

Сјутра обиљежавање Међународног дана уништавања оружја

Поводом Међународног дана уништавања оружја, Министарство унутрашних послова Црне Горе, уз подршку Европске уније и УНДП/СЕЕСАЦ (Центра за контролу лаког и малокалибарског оружја у Југоисточној и Источној Европи), уништиће 990 комада оружја и 269 дјелова за оружје. Догађај је подржала и Мисија Организације за европску безбједност и сарадњу у Црној Гори (ОЕБС), као и невладина организација Центар за демократску транзицију (ЦДТ).

16.06.2019.

Министар Нухоџић данас и сјутра у Београду

На позив потпредсједника Владе и министра унутрашњих послова Републике Србије Небојше Стефановића, министар унутрашњих послова Црне Горе, Мевлудин Нухоџић, боравиће данас и сјутра у посјети Републици Србији, поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције.

09.06.2019.

Министар Нухоџић у радној посјети Словенији

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић путује данас у радну посјету Републици Словенији на позив министра унутрашњих послова Боштјана Поклукара.

20.05.2019.

Најава: Представљање Базе података о породичном насиљу

База података о породичном насиљу биће представљена и званично пуштена у рад на конференцији за медије коју заједнички организују Канцеларија УНДП у Црној Гори, Делегација Европске уније, Министарство рада и социјалног старања и Министарство унутрашњих послова.

28.02.2019.

Сјутра обиљежавање Дана заштите и спашавања у Црној Гори

Министарство унутрашњих послова сјутра, 1. марта 2019.године, организује свечаност поводом Дана заштите и спашавања у Црној Гори и Међународног дана цивилне заштите.

19.02.2019.

Министар Нухоџић учествоваће у раду ВИ међународне конференције министара унутрашњих послова Будимпешта процеса у Истанбулу

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће у раду ВИ међународне конференције министара унутрашњих послова Будимпешта процеса „Партнерство за миграције земаља путева свиле“, која се од 19-21. фебруара 2019. године одржава у Истанбулу. Домаћин конференције је Министарство унутрашњих послова Републике Турске, као предсједавајући Будимпешта процесом.

04.02.2019.

Министар Нухоџић сјутра у Бриселу са европским комесаром за миграције и унутрашње послове Димитрисом Аврамопулосом

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, састаће се сјутра, 05. фебруара 2019. године, у Бриселу са европским комесаром за миграције, унутрашње послове и држављанство Димитрисом Аврамопулосом са којим ће разговарати о сарадњи у области миграција и заштите граница...

21.01.2019.

Министар Нухоџић сјутра на трилатералном састанку у Загребу

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић састаће се сјутра, 22. јануара 2019. године у Загребу са министром унутрашњих послова Републике Хрватске Давором Божиновићем и министром унутрашњих послова Републике Албаније Сандером Лешајем.

13.12.2018.

МУП и ЦДТ у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а сјутра представљају Националну платформу за сузбијање насилног екстремизма

Министарство унутрашњих послова (МУП) и Центар за демократску транзицију (ЦДТ), у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Црној Гори, сјутра, 14. децембра, представиће Националну платформу за сузбијање насилног екстремизма. Платформа под слоганом „Заједно против насилног екстремизма” биће представљена у хотелу Центревилле, у Подгорици, са почетком у 10 сати.

09.12.2018.

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовао на челу делегације Црне Горе у Маракеш на Међувладину конференцију о миграцијама

Делегација Владе Црне Горе коју предводи министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовала је данас у Маракеш, Краљевина Мароко, гдје ће 10. и 11. децембра 2018. године учествовати на Међувладиној конференцији о миграцијама, под покровитељством Генералне скупштине Уједињених нација...