Manja slova Veća slova RSSPitajte Ministarstvo

Najave

10.07.2019.

Sjutra obilježavanje Međunarodnog dana uništavanja oružja

Povodom Međunarodnog dana uništavanja oružja, Ministarstvo unutrašnih poslova Crne Gore, uz podršku Evropske unije i UNDP/SEESAC (Centra za kontrolu lakog i malokalibarskog oružja u Jugoistočnoj i Istočnoj Evropi), uništiće 990 komada oružja i 269 djelova za oružje. Događaj je podržala i Misija Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju u Crnoj Gori (OEBS), kao i nevladina organizacija Centar za demokratsku tranziciju (CDT).

16.06.2019.

Ministar Nuhodžić danas i sjutra u Beogradu

Na poziv potpredsjednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojše Stefanovića, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Mevludin Nuhodžić, boraviće danas i sjutra u posjeti Republici Srbiji, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije.

09.06.2019.

Ministar Nuhodžić u radnoj posjeti Sloveniji

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić putuje danas u radnu posjetu Republici Sloveniji na poziv ministra unutrašnjih poslova Boštjana Poklukara.

20.05.2019.

Najava: Predstavljanje Baze podataka o porodičnom nasilju

Baza podataka o porodičnom nasilju biće predstavljena i zvanično puštena u rad na konferenciji za medije koju zajednički organizuju Kancelarija UNDP u Crnoj Gori, Delegacija Evropske unije, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

28.02.2019.

Sjutra obilježavanje Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori

Ministarstvo unutrašnjih poslova sjutra, 1. marta 2019.godine, organizuje svečanost povodom Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite.

19.02.2019.

Ministar Nuhodžić učestvovaće u radu VI međunarodne konferencije ministara unutrašnjih poslova Budimpešta procesa u Istanbulu

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić učestvovaće u radu VI međunarodne konferencije ministara unutrašnjih poslova Budimpešta procesa „Partnerstvo za migracije zemalja puteva svile“, koja se od 19-21. februara 2019. godine održava u Istanbulu. Domaćin konferencije je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Turske, kao predsjedavajući Budimpešta procesom.

04.02.2019.

Ministar Nuhodžić sjutra u Briselu sa evropskim komesarom za migracije i unutrašnje poslove Dimitrisom Avramopulosom

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić, sastaće se sjutra, 05. februara 2019. godine, u Briselu sa evropskim komesarom za migracije, unutrašnje poslove i državljanstvo Dimitrisom Avramopulosom sa kojim će razgovarati o saradnji u oblasti migracija i zaštite granica...

21.01.2019.

Ministar Nuhodžić sjutra na trilateralnom sastanku u Zagrebu

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić sastaće se sjutra, 22. januara 2019. godine u Zagrebu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Davorom Božinovićem i ministrom unutrašnjih poslova Republike Albanije Sanderom Lešajem.

13.12.2018.

MUP i CDT u saradnji sa Misijom OEBS-a sjutra predstavljaju Nacionalnu platformu za suzbijanje nasilnog ekstremizma

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Centar za demokratsku tranziciju (CDT), u saradnji sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, sjutra, 14. decembra, predstaviće Nacionalnu platformu za suzbijanje nasilnog ekstremizma. Platforma pod sloganom „Zajedno protiv nasilnog ekstremizma” biće predstavljena u hotelu Centreville, u Podgorici, sa početkom u 10 sati.

09.12.2018.

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić otputovao na čelu delegacije Crne Gore u Marakeš na Međuvladinu konferenciju o migracijama

Delegacija Vlade Crne Gore koju predvodi ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić otputovala je danas u Marakeš, Kraljevina Maroko, gdje će 10. i 11. decembra 2018. godine učestvovati na Međuvladinoj konferenciji o migracijama, pod pokroviteljstvom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija...