Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
24.09.2014

Ministar Konjević sa francuskim kolegom Kaznevom razgovarao o saradnji

Ministar Konjević sa francuskim kolegom Kaznevom razgovarao o saradnji

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Raško Konjević susreo se u Parizu sa francuskim kolegom, ministrim unutrašnjih poslova Republike Francuske Bernarom Kaznevom, što je bila prilika da se u otvorenom i sadržajnom razgovoru razmotre teme od značaja za buduću saradnju u oblasti unutrašnjih poslova između dvije prijateljske države...

MUP

MUP

MUP

Pitajte Ministarstvo

Aktuelnosti

15.10.2014.

Ministar Konjević otvorio Konferenciju o bezbjednosti u saobraćaju

Ministar Konjević otvorio Konferenciju o bezbjednosti u saobraćaju

Ministar unutrašnjih poslova, Raško Konjević, svojim izlaganjem otvorio je trodnevnu Konferenciju "Unaprijeđenje bezbjednosti saobraćaja“, koja se održava u Budvi u periodu od 15. do 17. oktobra.

više...
15.10.2014.

Razgraničenje i utvrđivanje državne granice između Crne Gore i BiH je završeno

Razgraničenje i utvrđivanje državne granice između Crne Gore i Bosne i Hercegovine je završeno i očekujemo potpisivanje Ugovora o državnoj granici, čime će ove dvije države, od bivših članica SFRJ, prve riješiti pitanje granice.

više...
13.10.2014.

Obilježen Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa

Obilježen Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa

U Crnoj Gori se danas po prvi put obilježava 13. oktobar, Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa. Tim povodom predstavnici Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete organizuju predavanje na temu „Smanjenje rizika od katastrofa sa akcentom na poplave“ koje se u različitim terminima održava u osam osnovnih škola iz različitih crnogorskih opština - OŠ „Salko Aljković“ iz Pljevalja, OŠ „Milan Vukotić“ iz Golubovaca u Podgorici, OŠ „Risto Ratković“ iz Bijelog Polja, OŠ „Milija Nikčević“ iz Kličeva u Nikšiću, OŠ „Vuk Karadžić“ iz Berana, te OŠ „Dašo Pavićić“ iz Herceg Novog, OŠ „Anto Đedović“ iz Šušnja i OŠ „Blažo Jokov Orlandić“, iz Bara.

više...
12.10.2014.

MUP obilježava Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore sjutra, 13. oktobra, obilježava Međunarodni dan smanjenja rizika od katastrofa. Tim povodom predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a u saradnji sa Ministarstvom prosvjete organizovaće predavanje na temu „Smanjenje rizika od katastrofa sa akcentom na poplave“, i podijeliće promotivni materijal u nekoliko crnogorskih osnovnih škola.

više...